Wise Professionals · Publicerad 5 dec 2019

För oss är det viktigt med teamwork och att hjälpas åt, vi brukar prata om att vara on och off stage - vi är professionella samtidigt som vi älskar att skämta och ha roligt på jobb. Vi - Jannice, Jenny-Maria, Malin, Patrik och Josefin ser fram emot att stärka upp teamet på vår resa framåt där såväl befintliga som nya produkter och tjänster behöver skapas och utvecklas för att vi fortsatt ska ligga i framkant. På vårt kontor i Malmö sitter vi i Studio-huset tillsammans med våra andra vänner inom Wise Group-koncernen och totalt är vi 30 kollegor.

Vad ska du göra?
I din roll som senior konsult kommer du att sälja och leverera rekryteringar samt utvecklingsprojekt för HR- och rekryteringsprocesser så som attraktion, rekrytering, on-boarding och processutveckling. Exempel på leveranser är Rekryteringskolor, Kandidatupplevelse-mätningar med efterföljande actions samt hjälpa kunder att stärka sin attraktionskraft. Som senior konsult hos oss har du fullt ansvar att driva dina egna rekryteringsprojekt som du genom ditt befintliga nätverk såväl som nykundsbearbetning själv drar in. Du är van att självständigt bedriva kundbearbetning, försäljningsutveckling och genomföra olika typer av rekryteringsprojekt, inom olika områden, nivåer och parallellt med varandra. Som senior konsult hos oss har du stor frihet och vi uppmuntrar dig att du testar dina idéer, faktum är att det är så många av våra affärsområden och tjänster har uppkommit.

Vem är du?
Vi söker dig som är en fena på försäljningsutveckling, där du gärna kommer med idéer och där du ser potentiella lösningar och möjligheter. Du har, genom din erfarenhet av att ha arbetat med rekrytering och försäljning, med dig ett spännande nätverk i Öresundsregionen. Att arbeta med LinkedIn ser du som en självklarhet. Vidare känner du dig bekväm att tala inför människor och du tycker det där med workshops och rekryteringsutbildningar låter roligt! Du trivs med att möta kunder i ledande befattningar och att vägleda dem i deras rekryteringsutmaningar där du hamnar i rollen som trusted advisor. Du vill arbeta i en resultatorienterad verksamhet där du blir uppmärksammad för dina prestationer och där vi firar tillsammans.

Vilka är vi?
Vårt varumärke och vår möjlighet att påverka, är några av anledningarna att många söker sig till oss. Vi är en mötesplats för kunder - kandidater - konsulter och är specialister på attraktion och kompetensbaserad rekrytering. Läs gärna mer om oss och våra tjänster HÄR

Vi arbetar med starka varumärken och agerar på en nordisk marknad sedan drygt 10 år. Internt är vi ca 80 medarbetare och ca 250 uthyrda konsulter. Vi sitter tillsammans med våra systerbolag inom Wise Group på Nordenskiöldsgatan 24, i ljusa och trevliga lokaler med utsikt över vattnet.

Vad gör du nu?
Om du har blivit intresserad och tycker att du har rätt profil hoppas vi att du söker redan idag. Har du frågor om tjänsten, processen eller vårt bolag är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Martin Jerrskog (martin.jerrskog@wise.se). För att säkerställa en objektiv och antidiskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i processen. Vi värnar om din integritet och behandlar allas personuppgifter enligt GDPR -förordningen och därför kan vi inte emot din ansökan via mail (läs gärna mer här).
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
16 dec 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Rekrytering

Inga fler liknande jobb tillgängliga