WorkWeb · Publicerad 6 nov 2019

Vi söker nu en erfaren träarbetare/snickare inom om- och tillbyggnationer till en kund i Malmö.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som träarbetare/snickare kommer du jobba med byggprojekt ute hos företagets kunder i Malmö området. Arbetet kommer vara av varierande art men kan t.ex. vara projekt gällande lokalanpassningar och renoveringar inom bostäder och kommersiella fastigheter.

Om dig
Du har bred erfarenhet från rollen som träarbetare/snickare, gärna med en relevant utbildning inom området. Meriterande om du har erfarenhet från projekt inom om- och tillbyggnationer inom bostäder eller kommersiella fastigheter. Vi söker dig som trivs med varierade arbetssysslor och ett stundtals högt tempo. Flytande svenska i tal och skrift samt B-körkort är ett krav.

Om kund
Företaget är ett väletablerat byggföretag i Malmö som just nu är i en expansiv fas. De jobbar främst med om- och tillbyggnationer inom såväl bostäder som kommersiella fastigheter. Deras kunder består främst av fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar samt privatpersoner. Kontoret är belagt i fina lokaler centralt i Malmö.

Om WorkWeb
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.

Övrig information
  • Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid.
  • Omfattning: Heltid.
  • Rekryteringsprocessen hanteras av WorkWeb och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av WorkWeb.
Intervjuer sker löpande, välkommen med din ansökan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
WorkWeb är ett Search & Headhuntingbolag och vi är specialister på att identifiera & rekrytera de bäst lämpade kandidaterna till attraktiva bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
15 nov 2019
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Bygg & Hantverk
Underkategori
Snickare
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga