Xllnc Advise Recruitment · Publicerad 4 sept

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu till ett av Sveriges mest framgångsrika konsultbolag efter ytterligare frontend-utvecklare. Som utvecklare hos vår kund får du arbeta med intressanta företag som kan vara allt från internationella och välrenommerade till mindre bolag där din uppgift är att med hjälp av högteknologiska lösningar kunna förenkla människors liv och bidra till en bättre värld. I rollen som konsult arbetar du främst ute hos dina kunder, ofta i team tillsammans med dina kollegor men enskilda uppdrag kan också förekomma.

Beroende på projekt har du arbetsuppgifter som exempelvis:
  • Frontend-utveckling
  • Interaktion med UX och UI
  • Prototyp- och konceptutveckling
  • Vidareutveckling och förvaltning
  • Testning
Din profil

Hos vår kund finns utrymme för alla, det viktigaste är att du har en hunger att lära och en vilja att bli ännu bättre. Du har ett genuint intresse för teknik och håller dig gärna uppdaterad på det senaste.

Krav
  • Eftergymnasial utbildning
  • Kunskap i frontend-utveckling
  • Svenska och engelska flytande i tal och skrift
Meriterande
- Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter

Om oss

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har god erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

Villkor

Arbetstider: Dagtid
Omfattning: Heltid
Ort: Malmö
Start: Enligt överenskommelse
Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Som anställd hos vår kund får man arbeta i en kreativ miljö med kunniga kollegor inom både teknik och kommunikation. Bolaget värnar om sina konsulter och anser att det är lika viktigt att utveckla dem som att utveckla den senaste tekniken. De arbetar därför mycket med kompetensutveckling och har regelbundna kompetensaktiviteter och workshops. I Malmö/ Lund arbetar drygt 100 medarbetare och de behöver nu ytterligare utvecklare för att kunna tacka ja till de förfrågningar som de får från sina kunder.

Känns bolaget intressant men du känner att du hellre arbetar inom exempelvis Android, IOS, .Net eller embedded? Vår kund är i behov av samtliga inriktningar och du får i så fall gärna skicka in en intresseanmälan här så diskuterar vi dina tankar närmare vid en intervju.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare