Xllnc Advise Recruitment · Publicerad 16 okt

Dina arbetsuppgifter

Till Verisure söker vi nu efter en testare som vill arbeta med manuell mjukvarutestning. Du kommer ingå i kundens team "Platform foundation", ett team som består av seniora utvecklare, testare och Scrum Master. Som testare genomför ni utforskande testning utefter metoden Session-Based Test Management och du involveras under hela testprocessen; från kravanalys och design till utförande och release. Rollen går även ut på att förbättra och effektivisera era olika processer och metoder. Som testare på Verisure blir du erbjuden en tjänst där du får stort utrymme till att arbeta kreativt och självständigt.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Planering och utförande av testaktiviteter av ex API:er, mjukvara (främst databaser) och tekniska plattformar
  • REST-anrop till databaser
  • Testdesign
  • Genomförande av Python-script
  • Testgranskning
  • Dokumentation och rapportering av teststatus och resultat
Din profil

Vi är öppna för både dig som är nyexaminerad eller dig med arbetslivserfarenhet, det viktigaste är att du har ett intresse för teknik. Vi söker dig som är ödmjuk, analytisk och kommunikativ. För att trivas i rollen ser vi även att du trivs med att arbeta självgående och i en roll där du får ta mycket eget ansvar.

Krav
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område alternativt erfarenhet av mjukvarutestning / utveckling
  • God kunskap i engelska
Meriterande
- Kunskap i Java, Linux, script-språk och MySQL

Om oss

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

Villkor

Arbetstider: Dagtid.
Omfattning: Heltid.
Ort: Malmö.
Start: Enligt överenskommelse.
Urval: Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Verisure startade 1988 och finns idag i 14 länder, där Nordens huvudkontor ligger i Malmö. Totalt har bolaget över 10.000 medarbetare och 2,5 miljoner kunder. Med deras framtidssäkrade plattform kan de erbjuda sina kunder ett unikt sortiment av produkter och tjänster inom hemlarm och det uppkopplade smarta hemmet. Produkterna utvecklas på deras egna Innovation Center, som finns bland annat i Malmö.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Igår
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Testare

Inga fler liknande jobb tillgängliga