Xllnc Nordic · Publicerad 19 juni

Xllnc Nordic fortsätter att växa och behöver nu förstärka sitt helpdesk-team i Malmö. Här får du chansen att arbeta med varierande arbetsuppgifter samtidigt som du blir en del av ett härligt team. Anser du dig vara serviceminded och gillar att hjälpa kunden på bästa möjliga sätt? Ser du lösningar istället för problem och vill fortsätta utvecklas i din roll? Ifall detta stämmer in på dig, tveka inte, sök denna tjänst redan nu!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Helpdesk-support arbetar du som First-Line på kontoret i Malmö och hjälper Xllnc Nordics kunder runt om i Sverige med deras hantering av IT. Ditt arbete sker självständigt och du arbetar mot deadlines, men du har alltid dina kollegor nära till hands om problem uppstår.

Exempel på arbetsuppgifter:
 • Besvara inkommande samtal och mail från kunder
 • Analysera, filtrera och dispatcha inkommande ärenden
 • Enklare felsökning
 • Administrera ärenden i ärendehanteringssystem
 • Koordinering och uppföljning av ärenden med underleverantör
 • Upprätthålla SLA gentemot kunder och partners
 • Identifiering och rapportering av felaktiga ärenderegistreringar
Din profil

Vi söker dig som gillar service och drivs av att hjälpa dina kunder framåt. Du har inga problem att arbeta självständigt och vågar ta egna initiativ. Då det ibland kan bli många inkommande ärenden under en kort tid ser vi gärna att du gillar effektivitet men samtidigt kan hålla en hög grad av noggrannhet. Slutligen tror vi att du som söker tycker om att arbeta, ser lösningar istället för problem och vill ha en tjänst som du får utvecklas vidare i.

Krav
 • Tidigare erfarenhet via praktik eller arbete med likande uppgifter, gärna med arbete i ärrendesystem
 • Erfarenhet av Office 365 inkluderande mail, Word, Excel etc.
 • Tekniskt intresse
Meriterande
 • Teknisk utbildning
 • Erfarenhet av ServiceNow
 • Erfarenhet av print, Windows server, molntjänster
Om oss

Xllnc Advise Recruitment är experter på att hitta rätt kandidat för rätt tjänst och har lång erfarenhet av att rekrytera personal inom olika branscher. Med fokus på affärsområdena IT, Teknik och Administration förmedlar vi jobb både till dig med tidigare arbetslivserfarenhet och till dig som är i början av din yrkeskarriär.

För den här tjänsten håller Xllnc Advise Recruitment i rekryteringsprocessen men du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Omfattning: Heltid (dagtid)
Ort: Malmö
Start: Enligt överenskommelse
Urval: Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut, skicka in din ansökan redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Xllnc Nordic är ett oberoende IT-företag med visionen att förenkla, skapa kontroll och miljöanpassa hela IT hanteringen, alltid med målet att utveckla kundernas verksamhet och affär. Bolaget finns på flera orter runt om i landet och har hittills förenklat vardagen för över 250.000 personer på olika bolag. Som helpdesk-support erbjuds du en spännande tjänst i en framgångsrik och platt organisation.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 juli
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Support
Rekryteringen hanteras av
Xllnc Advise Recruitment AB