Zesty Interiör AB · Publicerad 26 nov 2019

Zesty Interiör AB är ett inredningsföretag beläget i centrala Malmö, som arbetar med möbler, inredning och design till offentlig miljö. Vi genomför uppdrag inom Restauranginredning, storkök, samt inredning för hotell, bar, nattklubb, café och konferens. Zesty är väletablerade inom sin nisch och har fler efterfrågningar än vad som i nuläget kan hanteras. Vi önskar att komplettera med ytterligare en inredningsarkitekt. Med din hjälp kan vi åta oss flera projekt och framförallt bibehålla vår goda kvalité. Vi är väldigt måna om att kunden med vår hjälp ska få något utöver det vanliga och känna sig trygg med oss som sin helhetsleverantör.Om tjänsten
Tjänsten som inredningsarkitekt på Zesty innebär att du ska vara en del av teamet och tillsammans med oss ta hand om behovsanpassade lösningar åt våra kunder. Den största delen av tjänsten kommer att bestå av att ta fram ritningar, men också av mer administrativa delar som exempelvis beställningar och offerthantering.

I denna tjänst kommer du till exempel att:
  • Ta fram ritningar i CAD till allt från storkök och restauranginredning till måttsatta produktritningar som är specialanpassade till lokalen och det framtagna konceptet
  • Ta fram kalkyler som underlag till offert
  • Genomföra beställningar och ha kontakt med leverantörer inom Europa.
  • Delta i konceptutveckling och förslag till kund
Din profil
Det viktigaste för att lyckas i rollen är din passion för yrket och ditt engagemang för kunden. Vi är kompromisslösa i vår strävan mot den bästa servicen och ett trovärdigt kundbemötande. Denna värdering och syn på kunden är det viktigt att du delar med oss.

Du tycker precis som vi att kvalité ska gå före kvantitet och alltid säkra en öppen och ärlig dialog med kunderna, vilket för oss resulterat i långsiktiga och djupa relationer och partnerskap.

Som person är du ansvarstagande och professionell. Du ska kunna hantera fler projekt åt gången genom att vara strukturerad och noggrann. För att trivas hos oss är det av stor vikt att du vill bidra till vår redan goda stämning, har humor och önskar att jobba i ett litet men tajt team.

Vi hoppas att du vill bidra med:
  • Praktisk erfarenhet av att ta fram ritningar i CAD, och mycket bekväm att jobba med Autocad, Rhino och V-ray för att ta fram inredningsritningar
  • Erfarenhet som inredningsarkitekt, och en relevant utbildning
  • Servicekänsla med stort engagemang för att kunden ska bli nöjd och känna sig helt trygg
Erfarenhet av att ha tagit fram ritningar på restauranginredningar och/ eller storkök är mycket meriterande.

Vi erbjuder
Möjlighet att bli en del av ett stabilt företag, som har goda möjligheter att växa genom att kunna acceptera fler förfrågningar. Att bli en del av vårt företag kan på många sätt liknas med att bli en del av en familj, och du blir delaktig i vår utveckling och framtagandet av de projekt vi ansvarar för. Lön och villkor är självklart marknadsmässiga. Vi tror att vi på flera sätt kan anpassa rollen utifrån de erfarenheter du har med dig så vi kommer gärna i kontakt med både de som har lite kortare erfarenhet och de som har en lång erfarenhet bakom sig. Skulle du vara intresserad av att delta på de internationella mässor vi besöker årligen så skulle vi se det som positivt. Det ger en möjlighet att få en överblick på tillgängliga leverantörer och förstärka relationer med samarbetspartners.

Ansökan
Du är välkommen in med din ansökan. Du söker genom att klicka på ”Sök tjänst”. Vi önskar ha mottagit din ansökan senast den 23 december, men vi tillämpar löpande urval så sök gärna redan idag!

Vid frågor gällande tjänsten, din ansökan eller rekryteringsprocessen, är du välkommen att kontakta:

Lars-Göran eller Sun på epost sun@zesty.se eller telefon 040-240 222.

Observera att vi inte har möjlighet att ta emot ansökningar via e-post.

Om oss
Med mer än 20 års erfarenhet och hundratals utförda projekt har vi skapat ett unikt nätverk med utvalda leverantörer från hela Europa som utan att göra avkall på kvalitét, funktion och design i kombination med vår konceptutveckling medfört många lyckade projekt.
Tillsammans med vår starka erfarenhet från projektledning, av både små och stora projekt, och våra leverantörers kompetens och kapacitet vågar vi påstå att vi vet hur man på ett professionellt och effektivt sätt genomför ett uppdrag i rätt tid med rätt kvalitét och till rätt pris. Läs gärna mer om oss på
www.zesty.se
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
löpande
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga