Zumtobel Group · Publicerad 13 sept

Nu söker vi en organiserad men samtidigt flexibel medarbetare till vårt Customer Service team i Malmö. Har du denna unika förmåga? Lockas du även att arbeta självständigt under ansvar samt med många kontakter internt och externt hos en ledande aktör inom sin bransch? Då hoppas vi få se din ansökan inom kort!

Om tjänsten

Som Customer Service Consultant kommer du arbeta i ett ungt team av 6 personer. Du kommer tillsammans med ditt team arbeta mot Norge, Finland, Island och Baltikum. Telefon och e-mail är dina främsta verktyg i vårt mål att säkerställa god service till Zumtobel Groups kunder och skapa bästa möjliga kundnöjdhet.

Du kommer arbeta främst med:
 • Att vara våra kunder behjälpliga med främst produktinformation, rådgivning, prisuppgift, leveranstider
 • Uppföljning av kundorder, bevaka och agera för att de levereras inom bekräftad leveranstid.
 • Att använda din produktkompetens till att hjälpa kunden samt sälja in alternativ eller bättre belysningslösningar då tillfälle ges i dialog med kunden
 • Kundorderregistrering
 • Orderbevakning; vilket innebär kontakt med fabriker och andra leverantörer
 • Ge eftermarknadsservice i forma av exempelvis;
  • Reklamationsregistrering
  • Registrering av kreditnota
 • Registerunderhåll, t ex kundnummer, partners etc.

 • Hos oss får du arbeta i ett stabilt och strukturerat företag som är förspelare i sin bransch. Vi hoppas kunna ge rätt person ett stimulerande arbete i en positiv och trevlig miljö.
Vem söker vi?

Personen vi söker bör gilla att arbeta självständigt och koordinerande. Du bör även vara organiserad och tålmodig, samtidigt som det är viktigt med en flexibilitet då dina uppgifter hastigt kan behöva prioriteras om.

Det viktigaste för oss är vem du är som person och att du trivs väldigt bra med kundservice yrket. För att vara aktuell för denna tjänst ser vi dock att du som söker har gymnasiekompetens eller motsvarande och ett gediget teknisk intresse. Erfarenhet från belysningsbranschen eller från en liknande bransch är även meriterande.

Din kommunikativa förmåga kommer vara essentiell för att lyckas i rollen. Därför önskar vi även att du har mycket goda språkkunskaper i svenska/norska och engelska. Vi tror även att du har grundläggande IT kompetens såsom MS Office och SAP.

Ansökan

Du söker tjänsten genom att klicka på ”Sök tjänst” senast den 5 oktober 2016. Då urvalet sker löpande vill vi gärna se din ansökan snarast möjligt. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via e-post.

Önskas ytterligare information om hur du ansöker eller nästa steg i processen vänligen kontakta Filippa Fridhagen på Roi Rekrytering filippa.fridhagen@roirekrytering.se

För ytterligare information om tjänsten kan du kontakta Alex Olsen på alex.olsen@zumtobelgroup.com

Om Zumtobel Group

Zumtobel Group är en ledande aktör inom belysningsbranschen med 7.000 anställda, 18 tillverkningsanläggningar på fyra kontinenter med försäljningsenheter och representanter i över 70 länder. Vi erbjuder professionell belysning för både interiör och exteriör miljö, styrsystem, komponenter och moduler samt innovativ LED och OLED-teknik. Koncernen bedriver en strategi med flera varumärken som riktar sig till olika sektorer och målgrupper inom belysningsbranschen genom de internationellt erkända varumärkena Thorn, Zumtobel, Tridonic och acdc.

För mer information besök www.zumtobelgroup.com
+ Läs mer om jobbet

Inga fler liknande jobb tillgängliga