iFACTS AB · Publicerad 13 okt

Det går bra för iFACTS och vi söker dig som vill arbeta som Applikationskonsult.

iFACTS är inne i en expansiv period och det är viktigt att du vill arbeta i ett ungt, snabbväxande företag. Du har stora möjligheter att påverka arbetet. Vår förhoppning är att du kommer bidra med inspiration och energi.

Vill du vara med på iFACTS fortsatta resa?

Arbetsuppgifter

Som applikationskonsult kommer du att arbeta nära iFACTS kunder, med implementeringsprojekt och kundservice.
Arbetet innefattar kundmöten för att utveckla kundernas verksamhetsprocesser, för att sedermera konfigurera och utveckla mjukvaran som ska stötta deras verksamhet. Dessa kan ske tillsammans med våra KAM eller på egen hand. På så sätt kommer du ha ett aktivt nära samarbete med dina kunder.

Arbetsuppgifterna är även traditionell applikationssupport, installation till kundmiljö, leveranstest och dokumentation. Du är också en viktig del i utvecklingen av våra produkter tillsammans med våra kunder - ibland som projektledare i utvecklingsprojekt. Att skapa faktureringsunderlag till dina kunder ligger även som en del i ditt ansvar.
Resor till kund förekommer och i snitt är du ute på resa 1-2 gånger i månaden. Vanligaste resmål är till exempel Stockholm och Göteborg, ibland Bryssel eller Helsingfors.
Du arbetar med en produkt som fungerar som ett komplement till dina kunders affärssystem och ekonomisystem. Produkten bygger vi tillsammans på iFACTS där alla får vara med och påverka.

Utbildning/erfarenhet

Vi söker dig som har erfarenhet av system och applikationsflöde tillsammans med en förståelse för hur större verksamheter fungerar. En akademisk bakgrund är ett starkt önskemål. Däremot kan du vara rätt person oavsett om du har en utbildning inom ekonomi, systemvetenskap såväl som juridik alternativt ingenjörsutbildning.

Att utveckla effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på utmaningar du stöter på, är något som kommer naturligt för dig. Du är en person som ser till helheten och tar hänsyn till övergripande aspekter när du prioriterar din tid. Noggrannhet, anpassningsförmåga och ett positivt sinnelag är ledord som du, precis som vi, håller högt. Du kommer gärna med idéer och är en lagspelare som gillar att hjälpa andra att bli bättre och försöker få saker att hända när du arbetar i ett team. Om du stöter på problem är du en individ som hanterar det konstruktivt och drar lärdom av dina misstag för att kunna arbeta på ett målfokuserat sätt.

För att lyckas och trivas i rollen som applikationskonsult tror vi att du är engagerad, ansvarstagande och serviceminded. Du har en god kommunikativ förmåga och är van att hantera interna och externa kunder. Det ligger i din natur att eftersöka feedback från dina kunder för att använda den till att förbättra kvalitén på de produkter och tjänster ni levererar. iFACTS ämnesområde är brett och det ses som meriterande om du har en tvärvetenskaplig bakgrund snarare än att vara specialiserad inom ett område.
Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Förmåner

iFACTS är det lilla företaget med de stora möjligheterna. Här syns alla och vi är alla lika viktiga. Vi har en platt organisation med snabba beslutsvägar och goda möjligheter att påverka. Det är viktigt att du trivs i en organisation som förändras och växer, och att du vill arbeta i en utvecklingsroll där kundnyttan och leveransen är i fokus, med många av Sveriges största företag som kunder.

Du kommer att utbildas i iFACTS egenutvecklade applikation som bygger på senaste tekniken.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. iFACTS sitter centralt i Malmö nära centralstationen, där även du kommer arbeta ifrån.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
iFACTS utvecklar mjukvara och tjänster för att stödja processerna i större organisationer kring Governance (verksamhetsstyrning), Information Management och försäkrings- och skadehantering. iFACTS kunder är en kombination av stora internationella företag med huvudkontor framför allt i Sverige, samt stora organisationer inom den offentliga sektorn. iFACTS grundades 1996 och har idag 18 medarbetare med kontor i centrala Malmö. iFACTS har även ett dotterbolag i Bukarest, ett utvecklingskontor där det idag arbetar 7 personer.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Kontakt
Mejla Anna Tannerfalk
Rekryteringen hanteras av
Poolia

Inga fler liknande jobb tillgängliga