wec360° · Publicerad 27 sept

För rekrytering söker vi nu en affärsmässig Regionsansvarig säljare som mål- och resultatinriktat vill vara med och vidareutveckla wec360° på den svenska marknaden.

wec360° AB är en av Sveriges ledande aktörer inom 3D-visualiseringar för byggbranschen. Deras fotorealistiska stillbilder och digitala produkter hjälper människor att fatta beslut om sina framtida boenden, och underlättar och snabbar på försäljningsprocessen för deras kunder. Kunderna som finns i hela landet är bland annat PEAB, HSB, Skanska, Riksbyggen och flertalet privata, samt kommunala bostadsbolag. wec360° har under 2015/2016 genomgått en stark tillväxt och planen är att fortsätta växa och etablera kontor i Göteborg och Malmö. Idag finns kontor i Örebro och Stockholm.

Har du en utvecklad affärsförmåga och brinner för att göra rätt affärer, drivs av att leverera lösningar med hög kvalité och med bästa möjliga service? Vill du vara med på resan och bidra till ett spännande företag i tillväxt ? Varmt välkommen med din ansökan! Urval sker löpande.

Arbetsuppgifter

Som Regionsansvarig säljare på wec360° kommer du att ha syd som din region, och du utgår troligtvis från Malmö. Du kommer vara ansvarig för all nyförsäljning i en växande bransch vad gäller 3D-visualiseringar mot nyproduktion inom främst bostadsbranschen. Du kommer få stora möjligheter att påverka rollen, med ett stort eget ansvar. Du kommer att bygga upp verksamhet och kundstock i syd och är den som står för den lokala förankringen i regionen. Du skapar nya och upprätthåller befintliga kundrelationer med god lönsamhet samt fångar upp kunders/marknadens behov som bidrar till att nå företagets mål. Du ansvarar för hela säljprocessen - från prospektering, mötesbokning, kundmöte, avslut och uppföljning. Där målet är att hjälpa kunder att visualisera och tydliggöra sina projekt.

Du kommer att vara en del av ett säljteam som har sitt ansvarsområde spritt i Sverige, där energi, kundfokus och kunskap står i centrum. Du rapporterar direkt till försäljningschefen, samt har projektledare och övriga resurser som stöd för att lyckas.

Utbildning/erfarenhet

För att vara framgångsrik i denna roll krävs att du har viljan att lyckas, har en stor portion affärsmannaskap samt har några års erfarenhet av att resultatrikt sälja komplexa lösningar inom B2B. Du tycker om att arbeta med telefon som verktyg för att boka dina möten och du känner dig trygg i uppsökande nykundsbearbetning och utveckling av befintliga kundkonton. Nyckeln till framgång är att hålla hög aktivitet, proaktivt synsätt samt att effektivt och smidigt samarbeta med övriga i organisationen. Vidare är du kundfokuserad och van vid att föra en affärsdialog och förhandla med personer på olika nivåer i ledande befattningar. Du är en duktig relationsbyggare, förstår värdet av nätverkande samt känner dig bekväm och skicklig i förhandlings- och presentationssituationer. Akademisk utbildning och erfarenhet från bygg/bostadsutvecklingsbranschen, samt ett upparbetat nätverk inom regionen är en fördel för att lyckas.

Du har ett samhällsbyggnadsintresse och det är meriterande om du kan läsa situationsplaner och ritningar samt har en förståelse kring bygghandlingar.

Det är en resande tjänst och B-körkort är därmed ett krav.
Du är kommunikativ och med god förmåga att uttrycka dig i svenska i tal och skrift.

Som person är du socialt kompetent och ödmjuk i alla sammanhang. Du är van att arbeta självständigt och på ett engagerat och ansvarsfullt sätt mot uppsatta mål där affären och kunden sätts i fokus.

Stämmer du in på ovanstående profil - sök tjänsten redan idag!

Förmåner

wec360° erbjuder:
  • Ett marknadsledande varumärke med stabil tillväxt.
  • Du blir bolagets ansvariga i din region.
  • Ett entreprenörsdrivet bolag, som vill stärka sina kunder.
  • En utvecklande roll, där du träffar beslutsfattare på olika nivåer.
  • Trevliga och kompetenta arbetskamrater och en god företagskultur
  • Projektledare som hjälper dig/kunden med produktionen.
  • KAM-ansvariga som är behjälpliga med utvalda storkunder.
  • Fast + rörlig ersättning.
- Färdiga produkt-/visualiseringspaket, prislistor etc.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
wec360° AB är en av Sveriges ledande aktörer inom 3D-visualiseringar för byggbranschen. Vi säljer och levererar helhetslösningar till framförallt byggbranschen i Sverige. Våra fotorealistiska stillbilder och digitala produkter hjälper människor att fatta beslut om sina framtida boenden, och underlättar och snabbar på försäljningsprocessen för våra kunder. Vi har etablerat oss som en av marknadens viktigaste aktörer med en unik och tekniskt ledande tjänst. Våra kunder som finns i hela landet är bland annat PEAB, HSB, Skanska, Riksbyggen och samt flertalet privata, samt kommunala bostadsbolag. wec360° grundades år 2008 och har idag 16 anställda i Örebro och Solna. Under 2015 omsatte företaget cirka 16,4 miljoner kronor.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
2 okt
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Rekryteringen hanteras av
Poolia