Infinity Human Resources Sweden AB · Publicerad 4 juni 2021

SkiStar söker nu en Affärsområdeschef för SkiStarshop i Sälen. SkiStarshop är ett affärsområde inom SkiStar Commercial som hanterar bolagets uthyrning, sportbutiker och e-handel.

Rollen:
I rollen som Affärsområdeschef på SkiStarshop i Sälen ligger ditt största fokus på ledarskap och på driften av området. Driften i Sälen består av uthyrningsverksamhet och sportbutiker både sommar och vinter, affärsområdet har vintertid ca 130 medarbetare. Du jobbar också aktivt med att optimera och effektivisera verksamheten för att nå satta mål samt med uppföljning av försäljnings- och kostnadsbudgetar. Du kommer att vara närmsta chef till områdets områdesansvariga, butikschefer och arbetsledare vilket innebär att du jobbar aktivt med att coacha och utveckla dessa roller.

Du rapporterar till Head of SkiStarshop men jobbar också i nära dialog med Destinationschefen för SkiStar Sälen. Du ingår både i SkiStarshops centrala ledningsgrupp där samarbete inom affärsområdet över destinationerna är fokus och även i SkiStar Sälens lokala ledningsgrupp där samarbete på destinationen är fokus.

Din profil:
Vi söker dig som är en van ledare med stort intresse för att coacha och utveckla medarbetare i olika funktioner. Ett intresse för branschen ser vi som en viktig faktor samt en vana vid att jobba med varierande frågor och i stundtals högt tempo.

Som person är du lyhörd, driven, resultat- och serviceinriktad, en god kommunikatör och en trygg ledare.

Förkunskapskrav:
Vi ser att du har tidigare erfarenhet från ledande befattningar och personansvar. Du har också erfarenhet av att arbeta med kostnadsbudgetar och prognosarbete. Tidigare erfarenhet från retail, sportbutiker, uthyrningsverksamhet samt eventuell erfarenhet från fjällturism är meriterande.

Anställningsform:
Tjänsten är en tillsvidareanställning med start omgående eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning första 6 månaderna. Lön enligt ök.

Placeringsort: Sälen

Känns det lockade? Detta är en fantastisk möjlighet för dig som vill bo och verka i den finaste av miljöer, med kollegor och grannar som säkerligen delar dina intressen och i en tjänst som är lika rolig som utvecklande, där uppgifterna varierar från dag till dag och säsong till säsong.

Kontakt: Infinity HR är framgångsrika i rekrytering av spetskvalitet till kulturstarka bolag och vår självklara partner i denna rekrytering. För mer information om tjänsten eller urvalsprocessen, vänligen kontakta Emil Nilsson på Infinity HR, Tel 070-5591192, eller Mårten Näsvall på Mail: marten.nasvall@infinityhr.se

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SkiStars utbud består av de fem största skidorterna i Skandinavien, den pittoreska alpbyn St. Johann i österrikiska Tyrolen samt Hammarbybacken mitt i centrala Stockholm.

Våra skidorter i Sälen, Vemdalen, Åre, Trysil, Hemsedal och St Johann har alla sin egen särprägel.

Snögubben Valle och MySkiStar är skidupplevelser som SkiStar erbjuder och som ger något extra. Barnens favorit, Valle, är alltid närvarande på våra skidorter och bjuder på aktiviteter för barn och familjer både i och utanför skidbacken. Med MySkiStar hittar du dina vänner i backarna, samlar pins, startar tävlingar och mycket mer. Både Valle och MySkiStar finns på alla våra skidorter.

Välkommen till SkiStars värld
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
1 juli 2021
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga