Addilon AB · Publicerad 3 okt

AB Markaryds Metallarmatur (MMA) grundades 1950 och är idag marknadsledande i Sverige på produkter för rumstemperaturreglering. MMA är ett svenskt företag som utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter och koncept för flödesreglering. Vi minskar energianvändning och kostnad åt våra kunder i bostäder och kommersiella byggnader på våra utvalda marknader. Huvudkontor, produktion samt forskning & utveckling med 135 medarbetare ligger i Markaryd.

Försäljningskontor finns i Stockholm, Göteborg, Växjö och Lund. MMA tillhör finska Rettig Group som är världsledande radiatortillverkare. Besök gärna våra hemsidor: www.mma.se och www.rettigicc.com

Tjänsten är på heltid med placering i Markaryd. Du rapporterat till QSE Manager. Tillsättning sker så snart som möjligt.

Arbetsuppgifter
Vi tillsätter en helt ny tjänst och söker nu en driven och kreativ ingenjör till Markaryd. Vårt uppdrag är att utveckla produkter för morgondagens behov att styra och reglera inom värme, komfortkylning och sanitet.

Tjänsten innebär att du har ansvar för reklamationshanteringen gentemot svenska och utländska kunder. Inom ansvarsområdet handlar det om teknisk analys, tester, åtgärd och uppföljning av reklamationsärenden för av MMA tillverkade produkter. Du planerar och leder utredningstekniska frågor inom QSE (Quality, Safety, Environment) som berör anläggningen i Markaryd.

Vi är certifierade enligt ISO 9001, 14001 och OHSAS 18001 och inom ramen för denna tjänst ligger också att bidra till att utveckla vårt ledningssystem.

Det finns goda utvecklingsmöjligheter inom tjänsten och inom koncernen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är civilingenjör eller högskoleingenjör, eller på annat sätt samlat på sig liknande erfarenheter, med praktiskt handlag. Du har goda kunskaper i Office-paket där Excel är högt prioriterat. Vidare krav är goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som i skrift.

Personlighet
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ledord för oss i alla sammanhang är öppenhet, ärlighet, ödmjukhet, förtroende och respekt.

För att lyckas i rollen ser vi att du är:
  • Strukturerad, lösningsorienterad och kreativ med god förmåga att med driv och noggrannhet utreda, analysera och problemlösa självständigt.
  • Professionell och respektfull när du projektleder mot resultat.
  • Gillar att samarbeta med externa och interna aktörer.
Ansökan
Vi samarbetar med Addilon i denna rekrytering. Din ansökan (CV och personligt brev) skickar du in snarast via länken nedan. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Frågor om tjänsten besvaras vardagar 8.30-10.00, 010-207 01 50.

Om Addilon
Rekrytering av rätt chefer och specialister inom främst teknik, försäljning, inköp och logistik i Mälardalen, Stockholm, Helsingfors och Chicago.

Följ oss på:
LinkedIn | Facebook | Instagram

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt med försäljare av ytterligare jobbannonser, kandidater etc.

Sökord: qse, investigation, claim handling, lean, 5s, six sigma, black belt, quality, safety, environment
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
25 nov
Ort
Markaryd
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör