Academic Work · Publicerad 28 maj 2021

Vill du tillhöra ett internationellt företag och dagligen verka på den europeiska marknaden? Är du en problemlösare som tar ansvar för uppgifter och har förmågan att koordinera projekt? Då är vi säkra på att vi har drömtjänsten för dig! Vi söker nu till Toyota Material Handling i Mjölby en IT-koordinator som kommer arbeta med att koordinera och samordna IT-projekt. Sök redan idag då vi går igenom urvalet löpande!

Information om uppdraget

I rollen som IT-projektkoordinator kommer ditt huvudfokus vara att driva IT-projekt och vara verksam inom företagets IT-lösningar. Arbetet innebär att koordinera samarbetet mellan olika kontakter runt om i Europa och vara med i uppstarten av företagets IT-projekt. Detta kommer innebära ansvar och uppföljning av de interna systemen och projekten, koordinering mellan företagets olika filialer, samt att du fångar upp organisationens IT-relaterade frågor. Du kommer att arbeta med såväl implementering av nya IT-system som utveckling av de befintliga systemen.
Arbetsdagen som IT-projektkoordinator kommer vara varierande och innefatta daglig kontakt med såväl ditt team som andra kollegor och filialer i Europa. Ditt team består av 5 personer, där din närmsta chef ingår.

Du erbjuds
 • Ett varierande arbete där arbetsdagarna ser olika ut
 • En god introduktion till arbetet där du får chansen att träffa olika avdelningar och bli introducerad till ditt nya team
 • Möjligheten att dagligen arbeta på den europeiska marknaden
Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande

Arbetsuppgifter
 • Planera och koordinera IT-projekt och samarbeten mellan Toyota Material Handlings olika bolag
 • Leda och ansvara för intern IT-utveckling och supportera projekt
 • Utarbeta tidsplaner, ta beslut inom IT-projekt och följa upp det dagliga arbetet med IT-lösningar
 • Ansvara för intern- och extern kontakt med kunder och leverantörer rörande IT-frågor
Vi söker dig som
 • Har gymnasieexamen
 • Har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna från liknande roller så som koordinator eller projektledare
 • Har goda kunskaper i Microsoft Office
 • Har goda kunskaper i engelska så väl i tal som skrift då det krävs för arbetet
Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från IT-branschen eller har arbetat inom ekonomi. Det är också meriterande om du har högskoleutbildning inom relevant område och har kunskap i Microsoft Power BI.

Som person är du:

Problemlösande då arbetsuppgifterna är varierande och en stor del av det dagliga

arbetet är att hantera olika problem

Har god samarbetsförmåga då du koordinerar och samordnar många kontakter med så väl kunder som kollegor

Kommunikativ då du i det dagliga arbetet ansvarar för kontakt med många olika människor

Övrig information
 • Start: Omgående
 • Omfattning: 6 månader inledningsvis med goda möjligheter till förlängning
 • Placering: Mjölby
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Toyota Material Handling Commercial Finance provides a comprehensive range of financial solutions that offers you Toyota Material Handling Equipment with peace of mind so you can focus on your core business.

Med Toyota Industries Corporation som grundades 1926 har vi på Toyota Material Handling en lång historia med vårt japanska arv och vi är stolta över att vara världsledande inom materialhantering. Idag arbetar cirka 4000 medarbetare i Sverige med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon, försäljning och service.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Mjölby
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare

Inga fler liknande jobb tillgängliga