Academic Work · Publicerad 3 juni 2021

Här kommer det perfekta sommarjobbet för dig som älskar bilar, teknologi och som brinner för att skapa en oförglömlig kundupplevelse. Nu söker vi Brand Specialists till en ny test-drive och charging hub i Mjölby. Detta är det perfekta jobbet för dig som frilansar eller studerar och söker ett häftigt extrajobb! Vänta inte med din ansökan då tjänsterna tillsätts löpande. Du vill inte missa denna möjlighet!

Information om uppdraget

Vi söker efter Brand Specialists för kunds räkning, som kommer att vara stationerade i en helt ny Test-Drive & Charging Hub vid E4:an i Mjölby. Test-Drive & Charging Huben kommer att vara öppen i tre månader med start 1 juli.

Vi rekryterar till två olika varumärken som planerar att öppna upp en varsin Hub. Det ena varumärket är i en expanderingsfas. De är detaljinriktade, prestandafokuserade och fast beslutna att göra de mest avancerade och spännande elbilarna världen någonsin sett. Det andra varumärket är ett av världens mest kända och respekterade bilvarumärke med över 40 000 anställda världen över.

Du kommer att ingå i ett team med både heltids- och deltidsanställda. Denna annons avser en deltidstjänst.

Arbetsuppgifter

Som Brand Specialist är du varumärkets ansikte utåt och ser därför till att varje besökare får en unik och minnesvärd upplevelse. Tillsammans med teamet ansvarar du för att leverera en pedagogisk, fängslande och spännande upplevelse för alla deras nuvarande och framtida kunder.

Du kommer se till att besökare får support för att lära sig mer om varumärket från det ögonblick de går in i Huben. De har skapat några av de mest innovativa fordon som någonsin tillverkats, och du ska hjälpa till att leverera en lika innovativ och oförglömlig kundupplevelse.

Denna roll innebär även varierande arbetsuppgifter som kräver att du är flexibel. Förutom att demonstrera fordonet och fungera som rådgivare för kunderna kommer du också att hjälpa till med provkörningar. Det kommer finnas en laddningsstation på plats där du hjälper förbipasserande besökare med laddning av sitt fordon. Utöver detta är du även tillsammans med teamet ansvarig för att hålla Huben och fordonen städade och rena efter varje arbetsdag.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet från service och att arbeta i en kundorienterad miljö
  • Har intresse och nyfikenhet att förändra bilindustrin, och därför uppmuntrar vi sökande från olika branscher
  • Talar flytande svenska och engelska
  • Har giltigt B-körkort utan anmärkningar
Som person är du:

Som person är du flexibel, nyfiken, kreativ och entusiastisk, har ett starkt kundfokus och trivs att interagera med kunder såväl som med teamet. Du har stark kommunikationsförmåga och är en person som får saker att hända. Det är också viktigt att kunna kommunicera på ett transparent och humant sätt för att upprätthålla en öppen och förtroendefull miljö inom ditt område av verksamheten.

Övrig information
  • Start: 28/6, som inleds med tre dagars introduktion
  • Omfattning: Deltid, 3 månader. Arbete kan förekomma på både vardagar, kvällar och helger
  • Placering: Mjölby
  • Sista ansökningsdag är 18 juni
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
Löpande
Ort
Mjölby
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Butik

Inga fler liknande jobb tillgängliga