Bostadsbolaget i Mjölby AB · Publicerad 30 mars 2021

Vill du ha ett ansvarsfullt jobb med servicefokus?
Nu söker vi en ekonom till vår ekonomiavdelning!

Bostadsbolaget i Mjölby söker dig som vill jobba brett inom en ekonomiavdelning - allt ifrån leverantörsreskontraansvar till att hjälpa till med att upprätta budget och årsbokslut. Jobbet passar dig som har servicekänsla, gillar ekonomi och är bra på att samarbeta. Tjänsten är på 75 % med tillträde 15 augusti eller enligt överenskommelse.

Kort om Bostadsbolaget
Mjölby kommun växer och vi närmar oss visionen 30 000 invånare. Det byggs nya bostäder samt skapas arbetstillfällen och intresset för Bostadsbolagets 2 700 lägenheter är stort. Bostadsbolaget erbjuder varierande boendemiljöer i flera av kommunens tätorter. Vi är en attraktiv hyresvärd och en aktiv fastighetsägare som, genom hållbar förvaltning, renovering och nyproduktion möter framtidens behov och utmaningar. På bostadsbolaget arbetar sammanlagt drygt 50 personer.

Arbetsuppgifter
På ekonomiavdelningen jobbar ett positivt team på fyra personer. Dina arbetsuppgifter kommer bl a att bestå av ansvar för leverantörsreskontran, alltifrån registrering till betalning av fakturor.
Att hjälpa till i budget- och prognosprocessen, med period- och årsbokslut och med fastighetsdeklarationer. Inköp av kontorsmaterial ingår även. En hel del hyresgästkontakter, främst per telefon förekommer också.

Vem är du?
Vi tror att du har erfarenhet av ekonomiarbete, att du är flexibel och kan ge god service. Du har en positiv inställning och uppskattar struktur och ordning i ditt arbete. Du gillar att arbeta i team men kan också ta eget ansvar. Du drivs av utveckling och är inte främmade för förändringar.
Viktiga egenskaper hos dig är att du är noggrann, prestigelös och professionell.

Kvalifikationer
Du har gymnasieutbildning inom ekonomi samt gärna någon vidareutbildning. Du har goda språkkunskaper i svenska och engelska. Övriga språk och erfarenhet från liknande tjänster är en merit.

Ansökan
Låter vår lediga tjänst som Ekonom på Bostadsbolaget som rätt för dig? Skicka in din ansökan och CV till oss senast fredag den 23 april. Urval sker dock löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut. Skriv "Ekonom" i rubriken på ditt mejl och skicka det till jonas.haage@mjolbybostad.se

Ytterligare information om Bostadsbolaget och vår lediga tjänst lämnas av Ekonomichef Jonas Haage via e-post, se ovan eller genom tel: 0142-854 64.

Välkommen att söka redan idag!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
23 apr 2021
Ort
Mjölby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Deltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler jobb från Bostadsbolaget i Mjölby AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga