Montico · Publicerad Igår 00:00

Arbetsbeskrivning

Du kommer att använda svetsmetoden MAG i ditt arbete. Har du tidigare svetsat fyrkantsrör (t-förband) och är duktig på att få bra överlappningar i hörnen så kommer du att känna igen dig i arbetsuppgifterna. Din förmåga att svetsa kälsvets på plåt i PB-läge kommer väl till pass i denna tjänst. Du får också möjlighet att använda dina kunskaper vad gäller ritningsläsning, visuell kontroll och tolka WPS (svetsblad).

Din profil

Det är ett krav på att du har giltig svetsarprövning enligt 287-1/9601-1 för någon av svetsmetoderna 135 eller138. Det är meriterande om du kan svetsa både enkelsträng och flersträngat.

B-körkort är ett krav och travers samt truckkort är meriterande.

Som person är du utåtriktad, prestigelös, flexibel och inte rädd för att anta nya utmaningar. Om du trivs med att arbeta självständigt och har en god arbetsmoral så passar denna tjänst dig.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi söker för kunds räkning drivna och engagerade svetsare till Mjölbyområdet med omnejd.

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 650 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget