Montico · Publicerad 1 dec

Arbetsbeskrivning

Arbetet består av MAG svetsning i 135/138 flersträngar. I denna tjänst kommer du även att få använda dina kunskaper inom svets på plåt i PB-läge.
Godkända svetsarprövningar för svetsmetoderna 135/138 i PB-läge är meriterande. Det är även till fördel om du har erfarenhet av ritningsläsning och robotsvetsning.

Vi ser gärna att du har Truckkort A+B samt traversutbildning.

B-körkort är ett krav samt att du ska kunna arbeta 2-skift.

Din profil

För att lyckas i tjänsten behöver du vara framåt, initiativtagande och tycka om att arbeta i ett högt arbetstempo. Det är viktigt att du har en positiv inställning, god arbetsmoral samt god samarbetsförmåga. Du trivs i din roll som svetsare och har stora kunskaper inom MAG. Du räds inte nya utmaningar och trivs både med att jobba självständigt och i team.
Du får chansen att arbeta i ett spännande företag och samtidigt erhålla ovärderliga meriter för framtiden.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi behöver förstärkning av svetsare till kunder i Mjölby med omnejd. Du kommer att vara anställd som konsult i vår verksamhet och bli uthyrd till våra kunder.

Montico-koncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 650 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och kontor finns också på ett flertal orter i södra och mellersta Sverige. I Montico-koncernen ingår även Hammarö Svetsteknik AB och Arbetsgivarringen AB.

Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail.

Då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om företaget