Skill · Publicerad 12 juni

Toyota Material Handlings framgång fortsätter. De utökar nu inköpsteamet med en medarbetare som vill kombinera sitt intresse för tekniktrender med att bli affärspartnern som kan ta Toyota vidare in i framtidens teknik.

OM FÖRETAGET

Ta chansen att bli en del av ett framgångsrikt företag som arbetar i en snabbt avancerande bransch. Toyota Material Handling utvecklar truckar och materialhanteringslösningar i världsklass och är i dagsläget världsledande inom området. Det händer mycket hos dem – automatiserade lösningar, uppkopplade truckar och nya produktmarknader. Som Innovation Buyer är du affärspartnern som säkerställer innovationskraften i leverantörsportföljen samt hur denna kan bidra till ökad konkurrenskraft. Du kommer att arbeta nära produktutvecklingsfunktionen med morgondagens utvecklingsprojekt.

Toyota Material Handling har sin produktutveckling och produktion i Mjölby, 25 minuter utanför Linköping. På företaget arbetar närmare 2300 personer, varav hälften tjänstemän. Toyota Material Handlings framtidsvision och projekt de arbetar med kan du se i videon till höger.

DINA ARBETSUPPGIFTER

På inköpsavdelningen arbetar idag drygt 30 medarbetare. Det är en avdelning där nytänkande och innovativa idéer uppskattas. Medarbetarnas olika bakgrund, kompetens samt variation av personlighet skapar en dynamik och framåtanda. Det är ett öppet klimat där kollegor och chef finns nära till hands när du vill bolla idéer. Inköpsavdelningen har i dagsläget en total inköpsvolym på 4 500 MSEK/år.

Vi söker dig som vill bidra till att öka Toyota Material Handlings innovationskraft genom nya tekniska lösningar. Fokus för dina uppdrag kommer att följa den framtida teknikutvecklingen. Initialt så ligger tyngdpunkten inom energi, telematik, mjukvara och autonoma fordon.

I arbetet ingår hela spannet av inköpsrelaterade arbetsuppgifter. Ditt huvudsakliga ansvar kommer vara att:
 • söka nya tekniska lösningar som erbjuds på marknaden
 • identifiera potentiella leverantörer utifrån företagets innovationsstrategi
 • identifiera innovationskraften i befintliga leverantörsportföljen
 • etablera kunskapsnätverk
 • hantera leverantörsintegration i innovationsteam
 • leda leverantörsdrivna utvecklingsprojekt
 • vara en kulturbärare, med affärsmålen i fokus
Du rapporterar till inköpschefen för Project & Innovation Management.

"Hos oss är det viktigt att arbete och fritid går ihop. För att möjliggöra detta erbjuder vi bland annat flex, möjlighet till träningspass på lunchen, extra förmåner vid föräldraledighet enligt kollektivavtal samt stor möjlighet att planera sina dagar. Vi tycker också det är viktigt med fortsatt utveckling och ger därför möjlighet till flertalet kurser och utbildningar, samt öppningar för att ta sig vidare inom företaget."

DIN PROFIL

För att passa denna tjänst ser vi att du älskar utmaningar och innovativt lagarbete.

Vidare ser vi att du:
 • har ett starkt teknikintresse och är uppdaterad på nya tekniktrender
 • har förmåga att se nya affärsmöjligheter och gillar att utmana genom nya tekniska lösningar
 • är kommersiellt driven och gillar att göra affärer
 • har civilingenjörsexamen eller motsvarande
 • är kreativ, social och nätverkande
 • kommunicerar flytande såväl skriftligen som muntligen på svenska och engelska
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
I denna rekrytering samarbetar Toyota Material Handling med Skill. Skill ansvarar för rekryteringsprocessen men anställningen kommer bli hos Toyota Material Handling. Vid frågor vänligen kontakta i första hand ansvarig rekryterare på Skill, Katrin Wallin 013-473 20 62. Vid ytterligare frågor kan ansvarig chef Malin Ragneby kontaktas, 0142-868 41.

Vi rekryterar löpande och tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Sista ansökningsdag för tjänsten är 12 augusti. Välkommen med din ansökan.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
11 aug
Ort
Mjölby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Transport & Logistik
Underkategori
Inköp