Toyota Material Handling EMEA · Publicerad 30 apr 2021

Vi på Toyota Material Handling i Mjölby utvecklar och producerar truckar och andra materialhanteringslösningar. Vår verksamhet kännetecknas av hög kvalitetsmedvetenhet, ständiga förbättringar och teknik i framkant. Vi behöver nu utöka med fler svetsare i vår produktion.

Som svetsare på Toyota kommer du att arbeta med:
Svetsning av chassi eller stativ i ett taktat flöde som löper från råmaterial till färdig produkt på samma lina. Manuell svetsning förekommer, men tyngdpunkten ligger i automatiserade processer, vilket innebär arbete i hel- och halvautomatiserade robotanläggningar.
I och med vårt behov att utöka antalet svetsare hos oss erbjuder vi nu tillsvidareanställning. Arbetstiden är i regel tvåskift, men även andra tider kan förekomma.

Vilka är Toyota Material Handling?
På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och inovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa.

Hållbar arbetsgivare
På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning åtta gånger per vecka och ett nyrenoverat gym.

Pendling
Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering inom 5 minuter från din arbetsplats med fri tillgång till motorvärmare.

Din ansökan
Låter det intressant? Ansök i så fall innan söndagen den 30 maj 2021. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information

Sofia Göth, HR Business Partner, 0142-866 16
Mats Ottosson , HR Business Partner, 0142-861 82

Instagram: ToyotaMHsweden
Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB
Youtube: Toyota Material Handling

Till tjänsten som svetsare söker vi dig som har/är
  • Utbildad svetsare inom MAG-135.
  • Vill utveckla dina kunskaper inom svetsning i taktade flöden.
  • Har förmågan att arbeta i ett relativt högt tempo.
  • Vill fortsätta driva utvecklingen inom produktion framåt.
  • Är en lagspelare som har lätt att samarbeta och bidra till gruppens arbete.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
23 maj 2021
Ort
Mjölby
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga