Toyota Material Handling · Publicerad 12 okt 2021

Du har uppdraget att skapa videotutorials för truckar där vi filmar allt från hela utbildningar på nya truckmodeller till specifika instruktioner kopplade till innehåll i vår reparationsmanual tex. olika felkoder eller reparationer samt instruktioner på lösningar för frekventa frågor. Kort sagt allt som lättare beskrivs i film än i text.

Som Digital training expert på Toyota kommer du att arbeta med:
 • Skapa en plan för vilka filmer som ska produceras.
 • Filma, redigera samt publicera materialet.
 • Utvärdera och föreslå andra digitala media där så är lämpligt.
 • Samarbeta med kollegor i andra delar av Toyota som våra kunder i bolagen och servicemarket.
Det här är en nyinrättad tjänst där du får stort utrymme att forma arbetssättet. Du blir en av de drivande krafterna i den digitala transformation den tekniska supportfunktionen befinner sig i. Tillsammans med de tekniska produktspecialisterna ska du ta fram en plan för vilka filmer vi ska ta fram, filma, redigera och publicera materialet.

Vilka är Toyota Material Handling?
På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. Vi är nummer ett i världen inom materialhantering och fortsätter hela tiden vår utvecklingsresa.
Vi gör stora investeringar i vår verksamhet inför framtiden och vi rekryterar personal till flera av bolagets funktioner.

Hållbar arbetsgivare
På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning, ett nyrenoverat gym och digitala friskvårdstjänster.

Pendling och distansarbete
Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering med motorvärmarplats inom 5 minuters promenadavstånd från din arbetsplats. På Toyota erbjuder vi även våra medarbetare möjlighet till distansarbete på deltid. Möjligheten till distansarbete varierar utifrån tjänstens krav och förutsättningar.

Din ansökan

Låter det intressant? Ansök i så fall senast 2021-11-07. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information

Ingela Janzén, Manager Customer Technical Support, 014286593
Lina Boozon Ekberg, Recruitment Partner, 014286547

Instagram: ToyotaMHsweden
Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB
Youtube: Toyota Material Handling

Till tjänsten som Digital Training Expert söker vi dig som har/är
 • Teknisk högskoleutbildning
 • Teknikintresserad och drivs av att jobba med och mot ny teknik
 • Gärna erfarenhet som utbildare
 • Engagerad och kreativ
 • Strukturerad och kan självständigt sätta upp planering att jobba efter
 • Trivs med att jobba självständigt och har samtidigt en god samarbetsförmåga och gillar att jobba i team
 • Kan kommunicera väl i tal och skrift på både svenska och engelska
 • Har du tidigare erfarenhet av att jobba i Articulate 360 med filmning och editering samt editeringsverktyg som Adobe Suite är det meriterande
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 nov 2021
Ort
Mjölby
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1

Inga fler liknande jobb tillgängliga