Toyota Material Handling · Publicerad 11 sept 2019

Är du intresserad av att utveckla ditt ledarskap och jobba med den senaste tekniken? Vi söker dig som är redo att ta dig an en spännande och utvecklande ledarroll inom R&D.

Din utmaning

Inom R&D jobbar vi i alla utvecklingsfaser och våra konstruktörer har en stora friheter att påverka hur idéer blir konkreta lösningar och omsätts i praktiken. Rollen som gruppchef erbjuder många kontakter, såväl interna som externa och att samarbeta med företagets övriga funktioner är en viktig del av arbete.

Du kommer att ansvara för en konstruktionsgrupp inom Product Development med inriktning mot mekanisk konstruktion. Rollen innebär personalansvar för en grupp på 10-15 personer och en viktig del av ditt arbete är att motivera och stötta dina medarbetare att hitta innovativa tekniklösningar och effektiva arbetsmetoder.

Arbetsuppgifterna består dels av att leda teknikutvecklingen inom ditt område samt bevaka den tekniska utvecklingen inom branschen. Men även av att driva förbättringsarbete och arbetsmetodik inom produktutveckling. Du kommer att ingå i ledningsgruppen för Product Development där du har stor möjlighet att påverka vårt arbete framåt.

Vårt erbjudande

Du kommer att arbeta i en utvecklande miljö med stort personligt ansvar och med produkter på en hög teknisk nivå. Som gruppchef inom vår R&D-funktion får du utveckla ditt ledarskap kombinerat med tekniska utmaningar i en kreativ miljö.

Vår företagskultur är baserad på en sund värdegrund som gör det möjligt för våra medarbetare att växa och utvecklas. Som Gruppchef på Toyota är du en viktig del i vår framtida teknikutveckling där helhet och kreativitet är en del av en spännande dag på jobbet.

Tjänsten innebär placering på vår site i Mjölby. På siten har vi all produktutveckling från idé till färdig produkt, all produktion samt vårt Europa huvudkontor. Det gör att vi i dagsläget är ca 3000 medarbetare på vår site. Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala.

För att underlätta livspusslet så erbjuder vi bland annat gruppträning med instruktör 5ggr/v och vi har ett nyrenoverat gym så att du kan ha gjort all din träning när du kommer hem.

Passar du in på ovanstående profil? Tveka inte att ansöka redan idag!

Sista ansökningsdag är 6 oktober

För ytterligare information om tjänsterna, kontakta gärna:
  • Kristin Bäckström, Avdelningschef Product Development, tel 0142-86219
  • Johanna Källming, HR Business Partner, tel 0142-89744
DIN PROFIL
  • Stort tekniskt intresse och förmåga att driva egna initiativ inom R&D
  • Erfarenhet av produktutveckling av mekaniska komponenter
  • Arbetslivserfarenhet som ledare eller chef
  • Teknisk utbildning, gärna civilingenjör eller motsvarande
* Goda kunskaper i engelska och svenska
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
11 okt 2019
Ort
Mjölby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Chefsbefattningar

Inga fler liknande jobb tillgängliga