Toyota Material Handling · Publicerad 12 okt 2021

Toyota Material Handling har som mål att utveckla världsledande produkter för lagerhantering. Special Products är enheten som ansvarar för kundanpassningar av eltruckar på den globala marknaden och är djupt involverade i Toyota Material Handlings storkundsaffärer.

Som Mekanikkonstruktör på Toyota kommer du att arbeta med:
  • Omsätta kundens behov till teknisk specifikation.
  • Utveckla innovativa lösningar och inom kort uppleva dem i fysisk form.
  • Vara tekniskt sammanhållande och koordinera utvecklingen inom flera olika tekniska discipliner.
  • Lösa tekniska utmaningar i nära samarbete med bl.a. produktion och kunder.
Som Mekanikkonstruktör på Special Products får du ett flexibelt och varierande arbete där du vanligtvis inom ett par månader får uppleva din konstruktion i verkligheten. Arbetet är omväxlande och du kommer ha många kontakter med såväl interna som externa parter. Vi arbetar i Team med gränssnitt mot både kund och produktion och där kunden alltid står i fokus.

Vilka är Toyota Material Handling?

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och innovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa. Vi är nummer ett i världen inom materialhantering och fortsätter hela tiden vår utvecklingsresa.

Vi gör stora investeringar i vår verksamhet inför framtiden och vi rekryterar personal till flera av bolagets funktioner.

Hållbar arbetsgivare

På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning, ett nyrenoverat gym och digitala friskvårdstjänster.

Pendling och distansarbete

Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering med motorvärmarplats inom 5 minuters promenadavstånd från din arbetsplats. På Toyota erbjuder vi även våra medarbetare möjlighet till distansarbete på deltid. Möjligheten till distansarbete varierar utifrån tjänstens krav och förutsättningar.

Din ansökan

Låter det intressant? Ansök i så fall senast 2021-11-02. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information
  • Tobias Odnell, Manager Special Design & Customisation, 0142-869 70
  • Sofia Göth, HR Business Partner, 0142-866 16
Instagram: ToyotaMHsweden
Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB
Youtube: Toyota Material Handling

Till tjänsten som Mekanikkonstruktör söker vi dig som har/är
  • Civil- eller högskoleingenjör inom maskinteknik eller motsvarande, alternativt mångårig arbetslivserfarenhet inom konstruktion.
  • Kunskaper i 3D-CAD system.
  • Kan uttrycka dig väl på engelska i både tal och skrift.
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
26 okt 2021
Ort
Mjölby
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga