Toyota Material Handling · Publicerad 9 apr 2021

Toyota Material Handling är världsledande inom materialhanteringsbranschen och vi utmanar oss ständigt genom att ligga längst fram med våra lösningar. Nu förstärker vi vår utvecklingsavdelning med ytterligare en konstruktör. Vill du vara med och utveckla nya produkter inom materialhantering och nästa generations truckar?

Som Mekanikkonstruktör på Toyota kommer du att arbeta med:
  • Konceptutveckling
  • CAD - Modellering
  • Produktoptimering
  • Teknisk problemlösning
Du kommer ingå i en grupp på 10 personer med ett stort erfarenhetsspann av produktutveckling. Arbetet präglas av tekniska utmaningar och ett tätt samarbete med många kontaktytor både internt och externt. Närheten mellan R&D-avdelningen, utvecklingslabbet och produktionen gör att vägen ifrån skiss till verklig produkt är otroligt kort. Ihop med ditt tvärfunktionella team kommer du driva utvecklingen av våra produkter, hela vägen ifrån prototyp till färdigt kunderbjudande.

Vilka är Toyota Material Handling?

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och inovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa.

Hållbar arbetsgivare

På Toyota eftersträvar vi att vara en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en KRAV-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning åtta gånger per vecka och ett nyrenoverat gym.

Pendling

Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering inom 5 minuter från din arbetsplats med fri tillgång till motorvärmare.

Din ansökan

Låter det intressant? Ansök i så fall innan 2021-05-02. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information

Christoffer Huldt Navarro, Gruppchef R&D, 0142-88553

christoffer.huldt@toyota-industries.eu

Instagram: ToyotaMHsweden

Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB

Youtube: Toyota Material Handling

Till tjänsten som Mekanikkonstruktör söker vi dig som har/är
  • En högskoleexamen inom maskinteknik, produktutveckling eller motsvarande, alternativt en gymnasieutbildning kombinerat med flerårig arbetslivserfarenhet som mekanikkonstruktör
  • Kunskaper inom 3D-CAD system (vi använder CATIA)
  • Teknikintresserad och har förmågan att se helheten
  • Bidrar med energi och driv för att lösa problem
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
8 maj 2021
Ort
Mjölby
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Civilingenjör

Inga fler liknande jobb tillgängliga