Toyota Material Handling · Publicerad 6 apr 2021

Mjukvaruutvecklare Auto Solutions - autonoma fordon i teknikens framkant!

Marknaden för förarlösa fordon i logistiksektorn växer allt snabbare och nya kreativa lösningar utmanar de traditionella i allt större utsträckning. På Toyota Material Handling har vi en egen funktion för autonoma fordon med syfte att stärka vår position som en världsledande aktör på marknaden.

Vi behöver nu förstärkning och är intresserade både av dig som är junior och av dig med mer erfarenhet - vill du bli en del av vårt team och hjälpa oss att programmera nästa generations förarlösa truckar?

Som Mjukvaruutvecklare på Auto Solutions kommer du att:
 • Nyutveckla nästa generations autonoma truckar och materialhanteringslösningar
 • Vidareutveckla våra befintliga truckmodeller
 • Utveckla kundspecifika lösningar
Du kommer att utveckla kod och självverifiera den i riggar och direkt på våra truckar i vårt testcenter på 2000 m2. Utvecklingen sker huvudsakligen i C++ och strukturerad text mot våra egna hårdvaruplattformar. Vi använder också matlab/simulink för algoritmer och beräkningsstöd och gör viss programmering i t.ex. python. Lika viktigt som dina programmeringskunskaper är din förmåga att analysera, lösa problem och se helhetslösningar.

Tillsammans med företagets övriga funktioner inom utveckling, provning och produktion kommer du att ta fram de mest innovativa och kostnadsoptimerade systemlösningarna på marknaden. Vårt utvecklingsarbete sker i projektform där du arbetar tätt tillsammans med kollegor inom framförallt mjukvara, el- och mekanikkonstruktion. Du kommer jobba riktigt nära slutprodukten och ha ett stort inflytande på dess funktion, prestanda och framtida utveckling.

Vilka är Toyota Material Handling?

På vår site i Mjölby arbetar 3000 medarbetare med materialhantering från utvecklingskoncept till producerat fordon. Vår produktrange går från trotjänare som manuella handtruckar till autonoma självkörande fordon på 1,5 ton och inovativa energilösningar. Hos oss står medarbetaren i fokus och våra medarbetare beskriver oss som ett vänskapligt bolag med fokus på personlig utveckling, personligt ansvar och hälsa.

Hållbar arbetsgivare

På Toyota eftersträvar vi att våra en hållbar arbetsgivare genom vårt framstående miljöarbete och vår personalpolitik. Vi har i dagsläget bland annat en koldioxidneutral produktion och en krav-märkt personalrestaurang. Vidare erbjuder vi vår personal goda träningsmöjligheter genom gruppträning åtta gånger per vecka och ett nyrenoverat gym.

Pendling

Vi har goda pendlingsmöjligheter med pendeltåg och bil från de flesta städerna i Östergötland, 30 minuter från Linköping och 20 minuter från Motala. Vi erbjuder gratis parkering inom 5 minuter från din arbetsplats med fri tillgång till motorvärmare.

Din ansökan

Låter det intressant? Ansök i så fall senast 2021-05-02. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag.

Kontakta gärna våra medarbetare för mer information
 • Eva Hådding, Mjukvaruchef Auto Solutions, tel: 0705 - 08 47 40
 • Patrik Gart, Team Lead Mjukvara Auto Solutions, tel: 0142 - 866 89
 • Viktor Andersson, HR Business Partner, tel: 0142-860 89
Instagram: ToyotaMHsweden

Linkedin: Toyota Material Handling Manufacturering Sweden AB

Youtube: Toyota Material Handling

Till tjänsten som Mjukvaruutvecklare söker vi dig som är/har
 • Teknisk civilingenjörs- eller högskoleutbildning eller motsvarande
 • Stort teknikintresse
 • Engagerad
 • Kreativ
 • God samarbetsförmåga och gillar att jobba i team
Vi är intresserade av både seniora och mer juniora sökanden.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
6 maj 2021
Ort
Mjölby
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga