Toyota Material Handling · Publicerad 27 sept 2021

Arbeta på ett företag i framkant som andas hållbarhet & automation! Toyota Material Handling i Mjölby söker en Embedded-utvecklare

Hos Toyota Material Handling ges du möjligheten att arbeta med teknik i framkant. De har ett flertal spännande projekt på gång där du erbjuds möjligheten att få vara med på en utvecklande resa för nästa generations autonoma truckar. Tillsammans med ditt närmsta team fokuserar du på nyutveckling av förarlösa truckar i syfte att stärka Toyotas position som en världsledande aktör på marknaden. Här arbetar du nära slutprodukten med stort inflytande och möjlighet att utvecklas både i rollen och på Toyota!

Vi erbjuder dig
  • Ett internationellt företag med korta beslutsvägar och en vänskaplig kultur där du kan utvecklas, påverka arbetet samt ta stort ansvar
  • Tillfälle att arbeta nära slutprodukten med ny teknik och fokus på nyutveckling
  • Att vara del inom förarlösa logistiklösningar, ett område som växer snabbt, både hos Toyota och i omvärlden
  • En koldioxidneutral anläggning som värderar hållbarhet högt, både för omvärlden och medarbetaren
DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som mjukvaruutvecklare hos Toyota Material Handling kommer du att arbeta tätt tillsammans med ditt närmsta team och övriga funktioner inom Auto Solutions. Förutom nya modeller arbetar du även med vidareutveckling av befintliga truckmodeller, utvecklar kundspecifika lösningar samt verifierar din kod på truck i deras moderna lab. Arbetet sker nära slutprodukten och utvecklingen sker i huvudsak i C mot Toyotas egna hårdvaruplattformar.
I rollen kommer du:
  • Arbeta med hårdvarunära nyutveckling
  • Innovera nya lösningar i nära samarbete med ditt team och övriga funktioner inom Auto Solutions
DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer ingå i Toyota Material Handlings Auto Solutions-organisation som består av omkring 60 personer där 30 arbetar med mjukvaruutveckling. Mjukvaruavdelningen är uppdelad på tre olika team där alla har ett nära samarbete, både inom sitt närmsta team och mellan teamen. Ditt närmaste team består idag av sex mjukvaruutvecklare och arbetet sker agilt. Auto Solutions är en självständig R&D-organisation inom Toyota Material Handling. Huvudarbetsplats är Toyota Material Handlings produktionsanläggning i Mjölby. På anläggningen arbetar idag omkring 2500 personer.

Mer om dig

Vi söker dig som har jobbat ett antal år med mjukvaruutveckling. Teknikmässigt ser vi att du har tidigare erfarenhet av C-programmering. Det är fördelaktigt om du har förståelse för och kunskap inom CAN, har arbetat agilt och programmerat i Python. Har du dessutom erfarenhet av DevOps ses det också som ett plus.

Samarbetet med andra kommer naturligt för dig och du delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet. Du trivs i en roll där du får ta ansvar för dina arbetsuppgifter och strävar ständigt efter att leverera en god slutprodukt. Vidare har du ett brett tekniskt intresse som bidrar till din goda problemlösningsförmåga.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Ada Digital är det modiga rekryteringsföretaget för dig som vill utvecklas i en digital värld! Vi är ett dotterbolag till TNG - specialister inom fördomsfri rekrytering. Rekryteringsupplevelsen fokuserar på dig och din potential. Vi hjälper till att öppna dörrarna till morgondagens bästa arbetsgivare för en karriär inom Tech, UX/Design, Data och Digital Commerce.
Du hittar mer information om oss på Ada Digital på adadigital.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 okt 2021
Ort
Mjölby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga