Väderstad AB · Publicerad 9 juli 2019

En spännande roll för dig som är tekniskt intresserad och brinner för att utveckla dina medarbetare och verksamheten.

Vill du vara med att driva Väderstads fortsatta satsning inom provning? Vi söker nu en chef till gruppen hållfasthet och simulering. Som chef får du leda en grupp kompetenta provnings- och beräkningsingenjörer som tillsammans ansvarar för att verifiera produktens hållfasthet. Vi söker dig som trivs med varierande arbetsuppgifter och drivs av att leda och att utveckla dina medarbetare. Låter det intressant? Bra. Då kan detta vara rollen för dig!

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Väderstad AB får du arbeta i ett företag med starkt fokus på innovation och utveckling. Du tillhör en utvecklingsavdelning med totalt 160 engagerade och kompetenta medarbetare.

Du verkar i en miljö med korta beslutsvägar, i en platt organisation samt i ett nära samarbete med andra kollegor på utvecklingsavdelningen, kunder och leverantörer. Våra värderingar är tillgängliga, innovativa och pålitliga.

Dina framtida arbetsuppgifter
  • Ansvara för att leda och utveckla dina medarbetare.
  • Delta i ledningsgruppsarbete.
  • Koordinering av pågående utvecklingsprojekt och löpande utvecklingsarbete vad avser resurser i form av personal, pengar, tid och utrustning.
  • Utveckla gruppens kompetenser inom området hållfasthet och simulering.
  • Ansvara för processer och rutiner kring Väderstad Test Program.
  • Arbeta strategiskt tillsammans med övriga i ledningsgruppen för provning.
  • Eftersträva ständiga förbättringar och vidareutveckling inom området.
  • Driva verksamhetsutveckling för gruppen i samarbete med hela provningsavdelningen.
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Provningsingenjörerna i gruppen utför lastmätningar på maskin i fält samt ansvarar för hållfasthetsprovning i labb. Beräkningsingenjörerna arbetar med statiska och dynamiska simuleringar där indata baseras på provningsingenjörens underlag. I din roll som chef för gruppen är du en viktig kugge i att driva provningsverksamheten framåt samt stödja produktutvecklingen. Gruppen består av 12 medarbetare.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som ledare och med ett intresse för att vidareutveckla specialister. Du har sannolikt en relevant högskole- eller civilingenjörsexamen eller flera års relevant arbetslivserfarenhet. Vidare har du ett stort tekniskt intresse och goda kunskaper inom mekanik samt erfarenhet av hållfasthetsberäkning och mätteknik. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med simulering.

Som person är du kommunikativ och duktig på att motivera andra. Du samarbetar effektivt med andra och delar med dig av dina kunskaper och tidigare erfarenheter. Du utvecklar andra genom delegering och främjar medarbetarnas yrkesmässiga och personliga utveckling. Vidare främjar du en stabil atmosfär och uppmuntrar andra när det uppstår problem. Du fokuserar på resultatet och ser potentiella risker.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga