Väderstad AB · Publicerad 5 dec

Till innovativa Väderstad söker vi ytterligare en konstruktör som vill vara med och fortsätta utveckla företagets produkter.

Nu söker vi dig som är ingenjör och vill arbeta som konstruktör i ett framgångsrikt och innovativt företag. Vill du ha ett omväxlande arbete med intressanta arbetsuppgifter där du får följa produkten från idé till ute i fält? Bra. Då kan detta vara rollen för dig! I rollen som konstruktör blir du en viktig medlem i våra utvecklingsprojekt och får vara med från idé, konceptutveckling till färdig produkt. Då vi utökar vår avdelning inom system och certifiering med ytterligare medarbetare söker vi nu dig som vill arbeta i ett företag i stark utveckling och framkant vad gäller kvalitet, design och effektivitet. Låter det intressant?

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På Väderstad AB får du arbeta i ett företag med starkt fokus på innovation och utveckling. Du tillhör en utvecklingsavdelning med totalt 140 engagerade och kompetenta medarbetare.

På Väderstad AB får du verka i en miljö med korta beslutsvägar, i en platt organisation samt i ett nära samarbete med andra kollegor på utvecklingsavdelningen, kunder och leverantörer. De grundläggande värderingarna för oss är att sätta kunden främst, att inget är omöjligt, att alla kan och vill växa samt att visa respekt för individen.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som konstruktör för såsystem arbetar du med att skapa optimerade systemkomponenter och hitta samband mellan fördelning av bland annat partiklar, energiåtgång och installationsvänlighet. Såsystemet har till uppgift att distribuera fröer och gödning från ett centralt förråd ut till såbillarna. Distributionen sker med luft, där utsäde och gödning injiceras i en luftström som transporterar materialet genom olika komponenter och fördelar det jämt över hela maskinbredden. Utvecklingsarbete är till stor del koncept- och projektstyrt och konstruktionen av prototyper och produktionsartiklar sker i tvärfunktionella grupper. Tillsammans med gruppen ansvarar du för utvecklingen av hela produkten vilket ger möjlighet att arbeta inom flera olika teknikområden. Till hjälp vid provning och verifiering finns en provningsavdelning men periodvis jobbar du även själv i labmiljö.

Rollen innebär också

Du rapporterar till chefen för System and Certifiering och ingår i en grupp med ett tiotal medarbetare, med kompetenser inom bland annat hydraulik, strömningsmekanik och lagkrav.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som har en teknisk utbildning på högskolenivå inom maskinteknik eller motsvarande, gärna med inriktning mot strömningslära. Meriterande är tidigare erfarenhet av Creo Parametric som Cad-verktyg och konstruktion av plastdetaljer. I rollen behöver du också ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi söker dig som är innovativ, konceptuell och förstår och analyserar komplexa frågor och problem snabbt. Du samarbetar effektivt med andra och delar med dig av dina kunskaper, erfarenheter och information. Vidare har du ett metodiskt och systematiskt arbetssätt. Du är ambitiös och vill kontinuerligt utvecklas i din yrkesroll.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
TNG Group AB är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar vilket bidrar till en hållbar arbetsmarknad.

TNG ser till jobbsökares framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare.

TNG arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG Tech, TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Alla våra lediga jobb: https://www.tng.se/lediga-jobb
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
4 jan
Ort
Mjölby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Konstruktör

Inga fler liknande jobb tillgängliga