Väderstad AB · Publicerad 8 mars

Väderstad AB:s IT-avdelning består av närmare 20 medarbetare som hanterar hela koncernens support och infrastruktur ifrån Väderstad. Vi har en Microsoftbaserad miljö som består av ca 900 klienter och ett 100-tal servrar. Vi är ett kreativt och målinriktat team som ständigt strävar efter att utveckla IS-/IT-leveransen tillsammans med våra kunder. Trivseln är stor hos våra medarbetare tack vare en väl fungerande IT-organisation med omtyckt arbetskultur och professionellt ledarskap.

Har du erfarenhet av SharePoint/web och vill arbeta i en internationell miljö?


Trivs du i en roll där du får styra mycket själv och vara med och bana vägen framåt för organisationen? Då kan rollen som systemutvecklare på Väderstad AB vara nästa steg för dig. Här får även du som är junior chansen att komma in och bidra i en spännande roll!

Din framtida utmaning

Som Systemutvecklare på vår IT-avdelning kommer ditt huvudfokus vara att utveckla företagets webbplattform baserad på SharePoint. Du kommer att ingå i stora utvecklingsprojekt och medverka till att sätta vägen framåt för Väderstad. I rollen ingår agil utveckling, förvaltning och support av företagets webbmiljöer. Du deltar i hela utvecklingskedjan från systemdesign till implementation och testning. Du kommer till exempel att medverka i att ta fram beslutsunderlag och konsekvensanalyser, utveckla och förvalta företagets webbmiljöer samt säkerställa SharePoint driften och agera IT:s specialist inom området.

Hos oss på Väderstad arbetar du nära alla de funktioner inom företaget som använder systemen som du är med att utveckla. Detta gör att du kommer att samarbeta med övriga delar av företaget och verkligen se effekterna ute i verksamheten av det arbete som du gör.

Vem du är

Vi söker dig som har erfarenhet av utveckling i SharePoint och viljan att fortsätta utvecklas inom det. Du har ett problemlösande arbetssätt och tycker om att hantera flera uppgifter parallellt. Du gillar när vägen till målet inte är satt och få vara med och skapa något som inte finns. Detta gör att du behöver ha en bra struktur på ditt arbete och en god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra.

Du har en eftergymnasial utbildning inom IT alternativt motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har även kunskaper i objektorienterad programmering. Du behöver ha goda kunskaper i såväl svenska som engelska då båda språken används i det dagliga arbetet.

Vill du veta mer

Välkommen att kontakta rekryterande chef, Anna Harrius, Application Manager på tel 0142-815 37 eller Maja Fundberg HR Business Partner på tel 0142-818 18.

Vi intervjuar löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2018!


+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Väderstad är ledande inom jordbearbetning och sådd

Väderstads lantbruksmaskiner och metoder har en lång tradition av att vara i framkant vad gäller kvalitet, design och effektivitet. Företaget har ofta varit epokgörande när det gäller innovation och nya koncept. Väderstad finns representerat i 40 länder och är en leverantör till nytta för bönder, medarbetare, samhälle och ägare. Väderstad AB ingår i Väderstad Holding AB som ägs av familjen Stark. Huvudkontoret med R&D och produktion ligger i Väderstad, Sverige. Företaget är expansivt, Väderstad-Gruppen har cirka 1200 medarbetare och omsatte 2,4 miljarder kronor år 2017. Väderstad AB är kvalitetscertifierat enligt den internationella kvalitetsstandarden ISO 9001:2008.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
31 mars
Ort
Mjölby
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga