AddSecure · Publicerad 5 mars 2020

Bidra till att rädda liv som Säkerhetstekniker!

I den här rollen får du möjlighet att arbeta på ett internationellt, välmående och växande företag där du ansvarar för produkter och lösningar som räddar liv och skyddar viktiga funktioner i vårt samhälle. Som Tekniker hos AddSecure Smart Rescue kommer du in i en spännande tillväxtfas där du ges utrymmet att växa och verkligen påverka.

OM ROLLEN
I denna spännande roll kommer du få möjlighet att arbeta med ett brett spektrum av säkerhetsteknik och lösningar för att säkra kommunikation- från incident till respons och åtgärd. Detta kommer att innebära allt från att installera, konfigurera och driftsätta system och hårdvara till löpande service och support. Som en röd tråd genom ditt arbete ingår att aktivt bevara, utveckla och skapa kundrelationer för att säkerställa kundnöjdhet och möjliggöra merförsäljning.

I fokus ligger Smart Rescues kommunikationssystem TeleCall som hanterar alla tjänster/produkter och kan manuellt eller helautomatiskt larma ut och sprida information via t.ex. personsökare, intelligenta informationsskärmar, Tetra/Rakel, IP och mobila nät. Larm av olika typer som brandlarm, inbrottslarm, driftlarm, personlarm och trygghetslarm kan anslutas och kopplas mot SOS 112 och räddningstjänst. Exempel på områden där Smart Rescues lösningar används är allt från skolor, köpcentra, hotell och arenor till industrier och samhällskritiska anläggningar.

Bland de faktiska produkterna finns t.ex. larmsändare, mottagare, larmpaneler, informationsskärmar, personsökare, passersystem och mycket mer som kan administreras och monitoreras genom TeleCall och samspelar med externa system samt web- och mobilapplikationer.

Du kommer inledningsvis att få en längre och grundlig utbildning i system och samtliga tekniker/lösningar för att on-boardas på bästa möjliga sätt. Ditt närmsta team jobbar tätt tillsammans och kommer att finnas nära till hands för att stötta och skapa rätt förutsättningar för dig att så snabbt som möjligt axla rollen. Initialt kommer rollen att innebära en del resande.

DIN BAKGRUND
En optimal bakgrund för den här rollen är en teknisk utbildning i grunden (t.ex. inom elektronik, nätverk/systemadministration, säkerhetsteknik m.m.) samt något eller några års erfarenhet som exempelvis styr- och reglertekniker, elektriker, IT tekniker, drifttekniker, servicetekniker eller motsvarande. Såklart är det extra meriterande om du har konkret erfarenhet och förståelse för just säkerhets- och larmområdet. Har du även kunskap kring felsökning och administration av servrar, nätverk och SQL ses det också som ett plus.

Det viktigaste är dock ditt intresse för teknik, din drivkraft och din lust att lära och utvecklas.

VARFÖR ADDSECURE?
AddSecure är ett företag i ständig utveckling med god ekonomisk stabilitet och en bra marknadsposition med mycket ljusa framtidsutsikter. Du kommer att få arbeta i en tekniskt utmanande och utvecklande miljö och de befinner sig i en mycket spännande och positiv fas i bolagets utveckling. Framför allt finns det en större mening i det arbete du gör vilket i förlängning innebär att du är med och bidrar till att faktiskt rädda liv.

ANSÖKAN
I denna rekrytering samarbetar AddSecure med Skills & Talent. För mer information om rollen kontakta Rekryteringskonsult Eric Öholm eric@skillsandtalent.se eller Alexander Nistad alexander@skillsandtalent.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
AddSecure är en ledande europeisk aktör inom säkrad kritisk kommunikation. Företaget förser över 50 000 kunder och partners runt om i Europa med säkra kommunikationslösningar inom övervakade larm och kritisk IoT-kommunikation. AddSecure erbjuder lösningar inom följande segment; Smart Alarms, Smart Rescue, Smart Grids och Smart Transport. Lösningar som hjälper till att rädda liv, skydda egendom och säkra viktiga samhällsfunktioner. Företaget grundades i början av 1970-talet och har idag mer än 300 anställda.

AddSecure Smart Rescue är ledande inom larmkommunikation. Deras kommunikationstjänster omfattar utalarmering av Räddningstjänst och Ambulans samt lokala lösningar för snabb och säker utalarmering vid kritiska incidenter. Lokala lösningar för skolsäkerhet är ett prioriterat område med snabb tillväxt. Produktledningen för Smart Rescue är koncentrerat till ett flexibelt kommunikationssystem TeleCall med tillhörande produkter och tjänster.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från AddSecure tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga