Aspelin-Ramm Fastigheter AB · Publicerad 23 nov 2021

Vi söker erfaren, självgående och engagerad marknadskoordinator/kommunikatör som vill arbeta i en bred roll med stort eget ansvar och en möjlighet att påverka Aspelin Ramms marknadsföring och kommunikation.

Vad du gör
I den här rollen kommer du att arbeta brett, både operativt och strategiskt. Tillsammans med din chef sätter du marknadsstrategier och aktiviteter. Du håller i kontakten med externa parter, nya och befintliga kunder. Även internt är du den som tar fram presentationer och annat material som kan behövas. Aspelin Ramms digitala närvaro är ditt ansvarsområde, du skriver nyhetsbrev och arbetar med den grafiska profilen.
Du jobbar med att planera, beställa, producera och genomföra kommunikations- och marknadsaktiviteter i nära samarbete med våra projektutvecklare. Du deltar även i mässor och event, både i mindre och större format. Vid större projekt som säljstarter tar vi hjälp av byråer och då är du en av dom hos oss som är ansvarig för kontakten och genomförandet.

Vem du är
Du är den som gillar att jobba i ett litet team där din roll är bred och du är mer generalist än specialist. Du har stor förståelse för affärsmässighet, har starkt engagemang, handlingskraft och eget driv. Du trivs med att planera ditt jobb självständigt och kan fatta beslut som rör det du ansvarar för. Får du gradera dina kompetenser inom marknadsföring kommer copy och kommunikation högt. Vi tror att du också har en god känsla och intresse för färg, form och design. Dina kunskaper i svenska och engelska är mycket goda.

Vi erbjuder
Hos oss ska det vara kul att gå till jobbet, det har vi som ett starkt driv. Vi jobbar nära varandra och beslutsvägarna är korta och informella. Du har en stor frihet i din roll och möjlighet att påverka och utveckla bolagets marknadsföring och kommunikation.

Ansökan
Välkommen med din ansökan!
Sök så snart du kan genom att fylla i ett frågeformulär och bifoga ett CV senast den 8/12. Har du frågor? Hör gärna av dig till Helene Hagman, 0708-204704 helene.hagman@jerrie.se Linkedin
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Aspelin Ramm Fastigheter AB är en stark fastighetsutvecklare med passion för områden i förvandling. Bolaget bildades 1998 och ingår i norska Aspelin Ramm Gruppen AS. Sedan starten har Aspelin Ramm initierat och utvecklat flera olika fastighetsprojekt i Västsverige och Stockholm, allt från butiks- och kombinationsfastigheter till hotell och bostäder. Vi är en ansvarsfull fastighetsutvecklare med finansiell styrka som lägger stor vikt på att byggnaden skall utgöra ett värdefullt element i stads- och landskapsbilden. Genom god och innovativ arkitektur utvecklas och anpassas befintliga byggnader och miljöer till nya verksamheter med andra krav på funktionalitet och tillgänglighet.

Bolaget är inne i ett expansivt skede, vi fortsätter den spännande utvecklingen av Pedagogen Park i Mölndal, har nyligen förvärvat en utvecklingsfastighet i stadsdelen Masthuggskajen och köpt SKF:s gamla huvudkontor i Gamlestaden.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga