Atea Sverige AB · Publicerad 21 dec

Är du intresserad att arbeta med rekrytering och utvecklas internt hos Atea? Vi letar efter en driven Rekryteringsassistent som ska arbeta med att hitta kompetens till bolaget. Atea har samlat IT-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av IT, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Atea kallar sig stolt för landslaget i IT-infrastruktur. Du kommer arbeta som konsult via Rekryteringsbyrån Wise Professionals, uppdraget har start i januari 2018 och sträcker sig inledningsvis under sex månader med chans till förlängning. Tjänsten kommer ligga från 40-100%. Är du vass på att sätta dig in i specifika behov och vill arbeta med search och rekrytering? Då kanske arbetet som Rekryteringsassistent hos Atea är något för dig!

Ditt uppdrag
Ditt främsta fokus och ansvar som Rekryteringsassistent kommer vara att driva searchprocessen och attrahera nya medarbetare. Du kommer arbeta med aktivt search kopplat till specifika rekryteringsuppdrag men även driva det proaktiva arbetet med search för att matcha kandidater till framtida vakanser på bolaget. Du arbetar tätt ihop med Rekryteringsansvarig och ansvarar för kandidatinflödet, urval och telefonintervjuer samt återkoppling till kandidater.

Utöver rekrytering och search kommer du tillsammans med Rekryteringsansvarig attrahera och rekrytera nya medarbetare genom att till exempel medverka på mässor. Detta för att inspirera till kontakt med skolor och andra samarbetspartners.

Du kommer utgå ifrån bolagets kontor i Mölndal, där det sitter ca 270 medarbetare och du rapporterar till Rekryteringsansvarig. Rollen är ny för Atea i Göteborg och beroende på din erfarenhet och intresse kommer tjänsten att utformas och utvecklas. Tillsammans med Rekryteringsansvarig kommer ni sätta upp mål och riktlinjer för rollen. Vilket ökar din chans till att kunna påverka rollen.

Din bakgrund
Du som söker behöver ha tidigare erfarenhet av rekrytering och/eller HR administration, exempelvis genom extra arbete vid sidan av studierna. Om du tidigare har arbetat i något searchvertyg, exempelvis LinkedIn Recruiter, är det starkt meriterande. Från tidigare arbete har du fått en inblick i vad rekrytering och search innebär, allt från annonsering till urval/search och tillsättning av rätt person. Du har en eftergymnasial utbildning inom relevant område, antingen inom IT eller personal. Vidare trivs du med searchprocessen och har en förmåga att se kandidaters potential samt värnar om att bygga relationer.

Som person är du ansvarstagande, prestigelös och strukturerad. Vi tror att du drivs av att nå resultat att du därför trivs i en miljö där du arbetar mot uppsatta mål. Du når dina mål genom ditt proaktiva arbetssätt där du är ihärdig och kvalitetsmedveten genom hela processen. Du behöver trivas i att arbeta i högt tempo där du driver ditt arbete självständigt. Vidare behöver du vara bekväm med att ta kontakt med nya människor. Du talar och skriver både på svenska och engelska obehindrat.

Om Atea
Ateakoncernen, med verksamheter i hela Norden och Baltikum, har 6 300 medarbetare och är den tredje största IT-infrastrukturleverantören i Europa och marknadsledare i Norden och Baltikum. Koncernen har en omsättning på ca 24 miljarder svenska kronor och är noterad på Oslo Börsen.

Atea har en målmedveten satsning på deras medarbetares utveckling. Bolagets kultur präglas av deras värderingar, en kultur där framåtanda, humor, kamratskap och ett visst mått av galenskap är helt naturligt. En kultur som gjort Atea till Sveriges största leverantör av IT-infrastruktur och tillhörande tjänster. Bolaget har alltid stora saker på gång. De gillar att utmana gängse regler och går ofta deras egen väg. Det kan de göra tack vare modiga medarbetare som sporras av stora mål. Atea är svenska landslaget i IT-infrastruktur som bygger ett bättre Sverige med IT. Vill du också vara en del av landslaget?

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med uppdraget är kandidatansvarig Stina Scheller (stina.scheller@wise.se, 076-000 18 52) och konsultchef Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se, 073-521 65 04). Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan du ansöker direkt på vår hemsida: wise.se Under jul och nyår vill vi flagga för begränsad möjlighet till svar på frågor via mail och telefon och vi ber om förståelse för detta.

Däremot går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Sista ansökningsdag
19 jan
Ort
Mölndal
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal

Inga fler liknande jobb tillgängliga