BRIXLY AB · Publicerad 13 juli 2021

Som HR-chef har du övergripande ansvar för HR-områdets samtliga delar. Du arbetar såväl strategiskt som operativt och driver utvecklingsprojekt mot målet att vara Västsveriges största och tryggaste byggföretag.

HR-chefen kommer att arbeta nära en engagerad vd, delta i det bolagsgemensamma arbetet i ledningsgruppen och bidra med ett kvalificerat HR-stöd i verksamhetens utveckling. Till din hjälp kommer du ha underställd personal i ditt team.

I ditt ansvar ingår organisationsutveckling och kompetensförsörjning, utveckling av medarbetarskap och ledarskap samt övergripande arbetsmiljö- och arbetsrättsliga frågor. Du har kontakt med fackliga organisationer, driver utbildningsinsatser och utvecklar processer för introduktion, utvecklingssamtal, och befattningsbeskrivningar. En viktig uppgift är att vara konsultativt stöd till cheferna samt driva employer branding och värdegrundsarbete i enlighet med Brixlys värderingar; Laganda, Ansvar och Personlighet.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom HR-området, har flerårig erfarenhet av övergripande och brett HR-arbete, med fördel inom byggbranschen. För att lyckas med uppdraget bör du ha drivit förändrings- och utvecklingsarbete, samt ha vana av att bygga strukturer och förädla processer inom HR.

Du har stort intresse för människor och brinner för HR och dess betydelse för verksamheten. Vi förutsätter att du är mycket kommunikativ, har förmåga att skapa engagemang genom nära relationer och att du drivs av att skapa värde tillsammans med andra. Med hög integritet och smidighet bygger du förtroende och samarbete. Du uppfattas som en trygg och inspirerande person och stimuleras av ledarskap i förändring. Initiativtagande och proaktiv men samtidigt strukturerad och uthållig är andra viktiga karaktärsdrag som du känner igen dig i.

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev på www.maquire.se senast den 16 augusti. Vid frågor kontakta Anna Åkesson 0763-38 87 96, anna.akesson@maquire.se
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Brixly AB är ett av de ledande byggentreprenörsföretagen i västra Sverige med verksamhet i Västra Götaland, Halland, Småland, Värmland och Närke. Företaget har ett brett erbjudande inom bland annat byggentreprenad, bygg- och skadeservice, anläggning samt projektutveckling. Bolaget omsätter drygt 2,4 miljarder kronor och har nära 500 anställda. Brixly har ett stort samhällsengagemang, främst inom barn- och ungdomsidrotten och arbetar aktivt för ökad jämställdhet och mångfald i branschen. Läs mer på brixly.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 aug 2021
Ort
Mölndal
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
HR & Personal
Underkategori
Personalchef

Inga fler liknande jobb tillgängliga