Barona · Publicerad 8 feb 2021

Vi söker en junior fälttekniker i Göteborg som är intresserad av att jobba extra

Kort om arbetet

Detta arbete kommer bestå utav att jobba med teknik på plats hos våra slutkunder på plats d.v.s. i butiker och kontor. Arbetet kommer bestå utav att byta ut hårdvara, reparation av skrivare samt laptops och PC. Arbetet kommer kräva att du reser inom Göteborg och västra götalandsregionen till olika kunder. För arbetet kräver det att du har körkort och egen bil för att kunna ta dig runt. Självklart ersätter vi dig med milersättning och eventuella extra avgifter så som parkering m.m. som krävs inom tjänsten.

Starten sker omgående med respekt för andra åtaganden och arbetstiderna är under kontorstider på vardagar, i början kommer du få upplärning tillsammans med en av våra andra tekniker.

Om dig
  • Vi söker dig som studerar eller har tidigare erfarenhet inom IT, hårdvara och reparationsjobb. Högst meriterande om du har erfarenhet av att jobba med skrivare.
  • Viktigast för rollen kommer dina personliga egenskaper att vara, vi vill ha dig som är ansvarstagande, kommunikativ, initiativtagande och serviceinriktad.
  • Krav: Körkort, Egen bil, Flytande i Svenska & Engelska
Om barona

Barona är ett internationellt bolag med finska rötter. Vi har funnits sedan 1999 och finns idag i 10 länder. Vi är en naturlig länk mellan uppdragsgivare och anställda, vi ser till att det blir lätt och smidigt för både dig som anställd och dig som uppdragsgivare. Vi erbjuder våra kunder skalbara och hållbara personallösningar. Allt detta så vi kan erbjuda olika tillvägagångsätt och möjligheter till våra egna anställda i alla skeden av deras karriär! Barona är kollektivavtalsbundet och hos oss har du alltid nära till din närmsta konsultchef som är dedikerad till ditt uppdrag.

Ansökan

Uppfyller du kvalifikationerna och är intresserad? Lägg in en ansökan redan idag. Vi önskar bara CV/meritförteckning gärna tillsammans med ett kortare brev om varför du är intresserad av just denna tjänst. Vi tar ej emot det via email utan det måste bifogas i ansökan via vårt system på grund av GDPR och hur vi hanterar personuppgifter. Intervjuer kommer hållas löpande och tjänsten kan därför komma att bli tillsatt innan slutdatum för annonsen. Vid ytterligare frågor gällande tjänsten så kan ni höra av er till ansvarig rekryterare, Nicolás Westrup (nicolas.westrup@barona.se).
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
5 mars 2021
Ort
Mölndal
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga