Centric Professional · Publicerad 18 okt

Centric söker nu flera systemutvecklare till ett marknadsledande företag inom utveckling av visuella säljstödlösningar. Företaget är inne i ett expansivt skede och söker nu nya kollegor som ska jobba med drift, utveckling och kundanpassning av applikationen.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid direkt hos kundföretaget och påbörjas snarast eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som systemutvecklare kommer du att stärka upp teamet i någon av rollerna frontend-utvecklare, generalist, backend-utvecklare eller DevOps.

Du kommer ingå i utvecklingsteamet och dina arbetsuppgifter kommer omfatta utveckling och/eller drift av plattformen samt utveckling och kundanpassningar i kundspecifika lösningar. Som delaktig i hela processen kan du komma att arbeta med allt från design och programmering till driftsättning. Organisationsstrukturen är platt med snabba beslutsvägar där du har möjlighet att påverka centrala tekniska beslut.

Arbetet sker oftast i små team och i nära samverkan med slutkund. Företaget arbetar främst i Visual Studio, C# och .NET. Användargränssnittet utvecklas i HTML5 och JavaScript.

Hos företaget får du arbeta med egenutvecklade spännande visuella programvaror som är en mycket viktig del i kundens exponering på nätet och i butik.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen/Master of Science eller motsvarande från universitet eller högskola. Du har några års relevant erfarenhet eller så har du precis tagit examen.

Du är van att samarbeta i utvecklingsteam. Om du har arbetat med, eller har intresse för, DevOps är det meriterande.

Du har mycket goda kunskaper inom något eller några av följande områden:
 • C# / .Net
 • Webbtjänster
 • Gränssnittsutveckling i HTML5/CSS och JavaScript
 • DevOps
Vi ser gärna att du också har kunskaper och intresse för några av följande områden:
 • Utveckling för mobila plattformar (iOS, Android)
 • Unity 3d
 • Interaktionsdesign / UX
 • Linux
 • HA Proxy
 • PostgreSQL
 • Testning
 • IT-säkerhet
 • Versionshanteringssystem (git, svn)
 • C++
Som person är du noggrann, initiativtagande, innovativ och självgående samtidigt som du är en lagspelare och bidrar till att dina kollegor löser sina uppgifter, utvecklas och trivs. Du brinner för att utveckla bra tekniska lösningar med användarupplevelse av högsta klass.

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Om kunden

Kunden är en av de ledande globala aktörerna när det gäller digitala säljstödslösningar av konfiguratortyp. Företaget säljer sina tjänster och programvaror i Europa och har egna kontor i Sverige, Tyskland, Italien och Bulgarien. Produkten är en kombination av en avancerad produktkonfigurator och fotorealistisk visualisering. Lösningen körs både online i kundernas hemsidor och mobil-appar samt offline i butiks- eller showroom-miljö.

Företaget erbjuder förmåner som flexibla arbetstider och i viss mån möjlighet till distansarbete. Du får 6 veckors semester och omfattas av pensions- och försäkringspaket.

Kontakta Linda Gylling på tfn: 0734-159351 eller linda.gylling@centric.eu.

Vi har tyvärr inte möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric är ett IT-företag med över 300 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister, förmedling av specialister, rekrytering och outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in, anställa eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS! Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande; https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, systemutvecklare, systemutveckling, Java, Maven, Java EE, Ja, Spring, DevOps, .Net, Linux, CSS, SQL Server, konsult, consultant, data, IT technician, Göteborg
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 anställda i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Linköping och Malmö. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Mölndal
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Utvecklare

Inga fler liknande jobb tillgängliga