Centric Professionals AB · Publicerad 15 nov

Centric söker nu systemutvecklare till ett marknadsledande företag som arbetar med utveckling av visuella säljstödsapplikationer.
Företaget är inne i ett expansivt skede och söker nu flera nya duktiga kollegor som ska jobba med drift, utveckling och kundanpassning av applikationen.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid direkt hos kundföretaget och påbörjas snarast eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som fullstackutvecklare kommer du att arbeta både med frontend och backend relaterade uppgifter tillsammans med frontend- och backendspecialister i ett av utvecklingsteamen. Du kommer arbeta med att förstå kundens kommande behov och vara en viktig del i att vidareutveckla plattformen för att lösa dessa. Som delaktig i hela processen kan du komma att arbeta med allt från design och programmering till driftsättning. Organisationsstrukturen är platt med snabba beslutsvägar där du har möjlighet att påverka centrala tekniska beslut.

Arbetet sker i små team och i nära samverkan med slutkund. Företaget arbetar främst i C#, JavaScript och HTML5/CSS.

Hos vår kund får du arbeta med egenutvecklade spännande visuella programvaror som är en mycket viktig del i kundens exponering på nätet och i butik.

Din profil och kvalifikationer

Vi söker dig som har en civilingenjörsexamen/Master of Science eller motsvarande från universitet eller högskola. Vi tror att du har minst 5 års relevant erfarenhet och är redo att ta ett större ansvar i ett utvecklingsteam.

Du har mycket goda kunskaper inom något eller några av följande områden:
  • C# / .Net
  • Gränssnittsutveckling i HTML5/CSS och JavaScript
Vi ser gärna att du också har kunskaper och intresse för några av följande områden:
  • Continouos Integration / Continouos Delivery
  • Versionshanteringssystem (git, svn)
  • Testning
  • Interaktionsdesign / UX
  • Utveckling för mobila plattformar (iOS, Android)
Som person är du noggrann, initiativtagande, innovativ och självgående samtidigt som du är en lagspelare och bidrar till att dina kollegor löser sina uppgifter, utvecklas och trivs. Du brinner för att utveckla bra tekniska lösningar med användarupplevelse av högsta klass.

Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.

Om kunden

Här får du arbeta med egenutvecklade spännande visuella programvaror som är en mycket viktig del i våra kunders exponering på nätet och i butik. Organisationen är platt med snabba beslutsvägar där du har möjlighet att påverka centrala tekniska beslut.

Du erbjuds flexibla arbetstider och i viss mån möjlighet till distansarbete. Du får 6 veckors semester och omfattas av pensions- och försäkringspaket. Kontoret ligger lätttillgängligt med bil eller kollektivtrafik.

Ansökningar behandlas löpande och tjänsten tillsätts när vi funnit rätt kandidat.

Har du några frågor kring tjänsten?
Kontakta Linda Gylling på tfn: 0734-159351 ellerlinda.gylling@centric.eu.

Vi har tyvärr inte
möjlighet att hantera ansökningar som inkommer via vanlig post eller e-post.

Centric är ett IT-företag med över 300 konsulter i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister, förmedling av specialister, rekrytering och outsourcing. Som ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa är en sak tydlig; vi tror på människor oavsett om vår kund vill hyra in, anställa eller låta oss göra hela jobbet. Vi är självklart ett auktoriserat bemanningsföretag och följer givetvis gällande kollektivavtal tecknat mellan Almega bemanningsföretagen och Unionen.

OBS!
Du vet väl att du kostnadsfritt kan ladda ner tusentals e-böcker när du registrerat dig som sökande på vår hemsida. Där finns böcker inom allt från t ex IT, ekonomi, personlig utveckling, karriärstips till hur man skriver ett bra CV.

Gilla oss på facebook så att du inte går miste om nåt. Där listar vi våra lediga tjänster och kommer med tips och trix när det gäller jobbsökande;https://www.facebook.com/CentricSweden.

Sökord IT, systemutvecklare, systemutveckling, Java, Maven, Java EE, Ja, Spring, DevOps, .Net, Linux, CSS, SQL Server, fullstack, konsult, consultant, data, IT technician, Mölndal, Göteborg.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Centric Professionals är ett bemanningsföretag med över 300 konsulter.

Vi specialiserar oss på bemanning, rekrytering och förmedling av tjänster inom IT. Centric är ett av Europas största privatägda tjänsteföretag med över 5 000 anställda i Europa. På Centric sätter vi alltid människan först, oavsett om det gäller våra kunder, partners eller anställda. Våra anställda gör oss till det vi är och det är de som varje dag gör det lilla extra hos våra kunder. Vi utmanar våra anställda att ständigt utvecklas genom att lära sig nya saker och anta nya spännande utmaningar. Att vara rik på nya erfarenheter är en väg till framgång i arbetslivet. Vi har många spännande uppdrag för dig som vill se dig om. Äventyret väntar på dig som har en positiv inställning till livet. Naturligtvis ger vi dig bra anställningsvillkor också. Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping, Jönköping, Karlstad och Örebro. I framtiden jobbar ännu fler i vårt företag. Gör du?
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
7 jan
Ort
Mölndal
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Data & IT

Inga fler liknande jobb tillgängliga