Forever Living Products · Publicerad 31 mars 2021

Till vår ekonomiavdelning söker vi dig som operativt kommer att ansvara för redovisningsprocessen, leda det dagliga arbetet på avdelningen och fungera som stöd och bollplank till dina kollegor. Tjänsten är placerad på vårt kontor i Mölndal och du rapporterar till Finance Manager och ingår i ett team på fem personer.

Rollen innefattar:
  • Löpande redovisning
  • Ansvarig för att upprätta månads- och årsbokslut, årsredovisning samt inkomstdeklaration
  • Säkerställa korrekt hantering av skatter och avgifter
  • Ansvarig för redovisningsrutiner och att en god intern kontroll hålls
  • Likviditets- och valutaplanering
  • Delaktig i budgetarbetet
  • Delta i projekt
  • Kontakter med revisorer, banker och myndigheter
Vi söker dig som har någon form av eftergymnasial utbildning inom ekonomi med minst fem års praktisk erfarenhet av kvalificerad redovisning, upprättande av årsbokslut och årsredovisningar. Vi ser gärna att du har kunskap om gällande redovisnings- och skatteregler i andra nordiska länder, samt erfarenhet från förbättringsarbete kring redovisningsprocesser. Du har generellt god systemkunskap och gärna arbetat i olika systemmiljöer.

Som person är du noggrann, strukturerad och tycker om problemlösning. Du är självständig men trivs att arbeta i team där du bidrar med positiv energi och kan vara ett bra bollplank till kollegor. Du kommunicerar väl på svenska och engelska och kan, på ett pedagogiskt sätt förklara komplexa samband. Du känner igen dig i Forever Livings värdeord; Glädje, Engagemang, Mod och Samarbete.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Jerrie. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Bruman på 0735-405262. Vi arbetar löpande med urval och intervjuer och ser fram mot din ansökan via jerrie.se så snart som möjligt, dock senast den 18 april.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Allt började i Arizona, USA, 1978 med en planta Aloe Vera och en vision om att äga sin tid. Sedan dess har Forever Living Products International Inc utvecklats till ett av direkthandelns mest framgångsrika företag med återförsäljare i fler än 160 länder över hela världen.

Forever Living Products Scandinavia AB är idag ett av Skandinaviens största direktförsäljningsföretag inom hälso- och hudvårdsprodukter baserade på Aloe Vera. Företaget sysselsätter tusentals återförsäljare i Sverige, Norge, Danmark och Finland. På det skandinaviska huvudkontoret i Mölndal jobbar ett 50-tal medarbetare som tillsammans ser till att återförsäljarna får stöd i form av professionellt marknadsföringsmaterial, träningar, ut­bildningar, event och support. Företaget har fått många utmärkelser sedan starten 1998 och har kreditranking AAA för kreditvärdighet och är miljödiplomerade sedan flera år tillbaka. Läs mer på www.foreverliving.se
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
18 apr 2021
Ort
Mölndal
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom

Inga fler liknande jobb tillgängliga