Grundfos AB · Publicerad 21 sept 2020

Har du en passion för teknisk komplexitet och drivs av att alltid finna den bästa möjliga lösningen för kundens behov?

Om tjänsten
De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av att tillgodose våra befintliga kunder med tekniska lösningar samt att skapa offerter utifrån kundens önskemål. Att offerera kunder priser och ge rabatter enligt företagets prispolicy och registrera offerterna i CRM. Även uppföljning av offerter ingår. Ordermottagning samt registrering av order i SAP.
Innesälj har nära samarbete med utesäljaren och affärsområdeschefer och ska informera om offerter och försäljningstillfällen som dyker upp. Även vara behjälplig med teknisk support till utesäljaren samt affärsområdeschefer.

Du kommer arbeta tätt ihop med utesäljaren i olika projekt och flera projekt kan vara igång samtidigt. Detta kräver att du har en hög servicegrad, stresstålig, kan hantera flera komplexa förfrågningar samtidigt och att du är en god lagspelare.

Kundkontakten sker huvudsakligen över telefon och e-post men ibland kan besök till kunder eller att delta vid mässor tillkomma.

Kompetens och erfarenhet
  • Du är van att hantera komplexa tekniska förfrågningar och drivs av att skapa lösningar och service för kund.
  • Professionell och affärsmässig i ditt agerande och har ett inre driv av finna lösning och att förbättra.
  • Du navigerar dig lätt i IT-system och engagerar dig i vår digitala resa.
  • Du talar och skriver svenska obehindrat. Då koncernspråket är engelska krävs det också att du kan prata och skriva flytande då kontakt med interna kollegor samt utbildningar till största del sker på engelska.
  • Du har arbetat inom sälj och har en säljande personlighet.
  • Du är van att söka efter information och har lätt att förstå instruktioner och tekniska texter.
  • Du arbetar metodiskt, målinriktat, engagerat och är duktig på detaljer.
  • Du har lätt att sätta dig in och skapa förståelse för våra kunders verksamhet.
  • Meriterande om du arbetat inom industri eller automation. Gärna som drifttekniker eller liknande.
  • Meriterande om du har någon form av sälj eller teknisk utbildning.
Personlighet
För att trivas som Back Office hos oss bör du vara en positiv, stresstålig och en utåtriktad person som alltid ser möjligheter. Du är noggrann, flexibel och serviceinriktad.

Som person känner du dig bekväm med att ta initiativ och agerar med självförtroende.

Du delar med dig av din expertis och sakkunskap och utvecklar hela tiden din profession. Vidare är du en person som fokuserar på kundbehov och sätter höga normer för kvalité.

Vad kan Grundfos erbjuda dig?
Ett spännande uppdrag med ett välkänt varumärke och expansivt företag där du blir en nyckelspelare i bolagets fortsatta tillväxtresa. Du kommer till ett professionellt team med samma mål om att få kunden nöjd och att öka marknadsandelarna. Företaget är prestigelöst med trevliga arbetskamrater och högt i tak där alla arbetar gränsöverskridande och modernt ledarskap.

Information och kontakt
Om du har några frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Silén, Innesäljchef på tfn: 0708-927741 eller e-post: esilen@grundfos.com

Ansökan
Du är välkommen med din ansökan! Vi arbetar med ett löpande urval och önskar därför ha din ansökan snarast möjligt, dock senast 9 oktober, 2020

Alla ansökningar hanteras strikt konfidentiellt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Grundfos med sitt svenska huvudkontor i Mölndal, marknadsför och säljer Grundfos koncernens produkter i Sverige. Ett brett program av driftsäkra pumpar och pumpsystem för applikationer inom områdena Building Services, Industri och VA, har bidragit till en marknadsledande position på flera områden. Grundfos AB har 65 anställda i Sverige och ca 19.000 globalt. Huvudkontoret ligger i
Bjerringbro, Danmark.


För ytterligare information besök www.grundfos.se+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga