ISS Facility Services AB · Publicerad 21 dec

Vi på ISS Mat & Dryck serverar över 42 000 måltider varje dag - med traditionell husmanskost eller nyskapande crossover. Till dagisbarn, elever, sjukhusens patienter, omsorgens äldreboende, personalmåltider. Behoven är olika, smakerna är olika, miljöerna är olika. Men alla förenas i kraven på kvalitet.


Vi söker en restaurangchef med köksbakgrund till ett uppdrag i Mölndal


Vi har en spännande resa framför oss där du kommer att vara ett av kuggarna i organisationens utveckling. Du kommer att ha ett ansvar för leveransen till vår kund och tillsammans med dina medarbetare utveckla och förvalta detta uppdrag. Vi levererar vällagad, god mat till ett äldreboende och en skola, samt serverar dagens lunch på äldregården. Vår verksamhet sträcker sig över veckans alla dagar.

Du är en engagerad och närvarande ledare som älskar att leda teamet varje dag. Erfarenhet, som Kökansvarig inom en större organisation med en komplex verksamhet är meriterande. Du besitter goda kunskaper inom specialkost, köksarbete. köksekonomi och söker ständigt efter effektiviseringar och synergier i arbetet.

Du är kreativ med ett brinnande intresse för kvalitet, och håller dig uppdaterad inom mat trender. Samtidigt är du den organiserade och tydliga ledaren som får hela teamet att växa, och tillsammans skapa bättre och bättre upplevelser för våra gäster. Du är ansvarsfull och driven då du har prognos, kostnads och resultatansvar. Du vill och kan analysera resultat, priser, produkt och proaktivt smida planer för hur vi kan utvecklas och bli bättre. Du har koll på läget, deltar aktivt i köksarbetet, är noggrann och du ser till att alla medarbetare är uppdaterade, kunniga i hygienrutiner, egenkontroll HACCP av livsmedelsrutiner mm Du är nog rätt van att jobba i system- det är tidrapporter ekonomiska rapporter mm. Engagemang i kombination med en ambition och ett starkt ledarskap är kvalifikationer som passar väl in i rollen.

Som person är du välorganiserad med ett högt arbetstempo. Som ansvarig för ISS verksamhet har du förmåga att skapa förtroende, god social förmåga och en entusiasm som engagera dina medarbetare och vår kund.

B-körkort är ett krav

Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

För frågor angående tjänsten kontakta Lena Nyquist lena.nyquist@se.issworld.com

Observera! Vi tar endast emot ansökningar via det här systemet. Om du inte registrerat dig som användare behöver du göra detta för att kunna söka till tjänsten. Klicka på "Sök jobbet" för att komma vidare i din registrering. Ansökningar som skickas på annat sätt kommer inte att kunna besvaras eller hanteras för den här rekryteringen.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
ISS Facility Services vision är bli världens främsta serviceorganisation och nyckeln till att vi kommer lyckas ligger i våra medarbetare. På ISS Facility Services levererar vi en serviceupplevelse som hjälper våra kunder att nå sina mål och det som främst särskiljer oss i branschen är vår förmåga att stärka och lyfta våra medarbetare. Vi är ett av Sveriges och Nordens största tjänsteföretag med 40 000 medarbetare i Norden och med närmare 500 000 medarbetare världen över är vi världens fjärde största privata arbetsgivare. Med vår unika leveransmodell där flera tjänster samordnas och levereras med egen personal ser vi till att levandegöra The Power of the Human Touch i hela vår serviceleverans. Vill du också bli en del i vår globala organisation och i vår resa till att bli världens främsta serviceorganisation?
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
16 feb
Ort
Mölndal
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Hotell & Restaurang
Underkategori
Chef & Ledning

Inga fler liknande jobb tillgängliga