KappAhl · Publicerad 13 juli

Till vår avdelning eCom & App söker vi en erfaren och engagerad affärsutvecklare inom e-handel som brinner för den digitala kundresan! I denna roll får du möjlighet att verkligen göra skillnad och påverka KappAhls framtida e-handelsutveckling.

Är du nyfiken, driven och stormtrivs på den digitala arenan?
Vi erbjuder en spännande roll i ett av KappAhls snabbast växande utvecklingsområden. Här får du möjlighet att forma och växa in i din roll och du blir en viktig del i vår verksamhet och affärsutveckling. Du kommer arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i en spännande bransch där saker och ting förändras snabbt.

Ditt ansvar
Du ingår i vårt eCommerce & App-team på Customer Experience där du i din roll som eCommerce Business Developer är med och ansvarar för affärsutvecklingen av KappAhls e-handel. Du föreslår proaktivt förändringar och utvecklar både digitala projekt, kärnverksamhet, arbetssätt och modeller. Du leder större och mindre affärsutvecklingsuppdrag samt planerar det operativa arbetet inom utveckling, vilket innefattar kravarbete och test.
Du blir delaktig i roadmap för eCom och App samt deltar i framtagande av onlinestrategier och målsättningar för KappAhls totala onlinenärvaro. Arbetet sker i nära samarbete med IT och våra externa IT-partners där du tillsammans med systemägaren ansvarar för att driva och säkra våra beställningar på nyutveckling.

Din kompetens
Du är en av de bästa i branschen på den digitala kundresan och är en skarp och rutinerad beställare som också är van att arbeta med testledning. Du hänger med i omvärldens förändringar och trender och är riktigt bra på att tolka och överföra vad du ser till förbättringar inom ditt ansvarsområde. Du har relevant akademisk examen, flera års erfarenhet av liknande roller inom eCommerce och kommunicerar obehindrat på svenska och engelska.

Din personlighet
För att lyckas i rollen är du en prestigelös, självgående och driven person som stimuleras av att arbeta och samarbeta i ett högt tempo. Du är en utpräglad lagspelare med förmåga att knyta kontakt och skapa entusiasm. Att du har en god pedagogisk och kommunikativ förmåga är en förutsättning för att nå ut med ditt budskap, internt som externt.

Du har lätt för att känna igen dig i KappAhls värdeord - teamkänsla, kreativitet, tydlighet, energi och mod. Inom KappAhl finns goda möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Välkommen till oss!

Är du intresserad?
Tjänsten är en tillsvidareanställning, placering på vårt huvudkontor i Mölndal. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse.

Din ansökan ser vi fram emot snarast, dock senast den 12 augusti, via www.kappahl.se/lediga-jobb.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Maria Walmu, Head of E-Commerce, via e-post: maria.walmu@kappahl.com.

Facklig företrädare för Unionen är Lotta Silow, tel. 031-7715829. Facklig företrädare för SACO är Urban Häggmalm, tel. 031-7715643.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi som jobbar på KappAhl har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft, att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka! KappAhl grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 360 KappAhl- och Newbie-butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen samt Shop Online. Vår affärsidé är att erbjuda prisvärt mode i egen design till kvinnan mitt i livet och hennes familj. Cirka 53 procent av sortimentet är hållbarhetsmärkt. 2016/2017 var omsättningen 4,9 miljarder SEK och antalet anställda cirka 4 000 i nio länder. KappAhl är noterat på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.kappahl.se
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga