Keller Grundläggning · Publicerad 29 nov 2021

Vi söker nu efter en Redovisningsekonom till Keller Grundläggning att stärka upp teamet inför en fortsatt expansionsresa. Detta är ett konsultuppdrag via EQonomy/Wise Professionals som är tänkt att starta så snart som möjligt och inledningsvis är uppdragslängden 6-8 månader på heltid. För rätt person finns en god chans till anställning hos kunden efter avslutad konsultperiod. Keller Grundläggning har sitt kontor i Lindome i närheten av Ikea.

Ditt uppdrag:
I rollen som redovisningsekonom är dina främsta arbetsuppgifter projektredovisning, löpande bokföring och bokslutsarbete. Utöver svensk redovisning kommer du även att arbeta med bolagets redovisning i Norge. Du kommer att ingå i ett härligt team om fyra personer med mycket kompetens och samarbete. Din arbetsplats kommer präglas av en dynamisk tillvaro och en positiv anda. Du kommer att arbeta i iScala och Visma bokslut samt Visma Skatt. Utöver det används Excel i stor omfattning.

Nedan är de främsta arbetsuppgifterna i punktform:
  • Redovisning av inbetalningar och utbetalningar i företaget och diverse andra ekonomiska transaktioner som rör företaget eller dess verksamhet
  • Löpande bokföring
  • Intrastat, arbetsgivaravgifter, skatter och momsredovisning
  • Projektredovisning
  • Bokslutsarbete
  • Analysering av resultatet av bokslutet
  • Ta fram bokslutsrapport till företagsledningen
  • Omfattande årsbokslut
Din bakgrund
För att axla rollen som redovisningsekonom på Keller ser vi att du har en ekonomiutbildning i grunden samt att du har några års arbetslivserfarenhet inom ekonomiarbete innefattande löpande bokföring och bokslut. Vi ser allra helst att du har erfarenhet av att ha arbetat med projektredovisning och gärna i en internationell miljö, med fördel norska bolag.

Du har tidigare arbetat i ett flertal affärssystem och här är det meriterande om du har arbetat i iScala och Visma SPCS.

I denna roll kommer du att kommunicera främst på svenska men även på engelska då det är ett internationellt bolag, varför du behöver vara flytande i svenska och ha en god nivå i engelska.

Du som person
För att du ska trivas hos vår uppdragsgivare tror vi att du är en kommunikativ och lagspelande kollega. Du är analytisk, driven, ödmjuk och gillar att ta ansvar. Du trivs i en bred roll där du får ta dig an uppgifter i högt och lågt och du tycker det är spännande att vara i en organisation där det händer mycket. Det kan vara allt från svåra bokslutsrelaterade ärenden kring det norska bolaget till att hugga i med de aktiviteter som händer på bolaget den dagen. Då du kommer att ingå i en mindre grupp är det önskvärt att du har en prestigelös och vi- orienterad inställning.

Om Keller Grundläggning
Som första entreprenör i Norden började Keller Grundläggning djupstabilisera i Sverige redan 1975, och har sedan dess blivit specialister på våra nordiska markförhållanden.

Att leverera projekt i tid, till hög kvalitet, varje gång är det som bygger Kellers rykte och gör dem till den lokala entreprenören. Som ett av Kellers globala anslutna företag har de också den ekonomiska styrkan, kunskapen, kapaciteten och den globala räckvidden att hantera större och mer krävande projekt.

Keller har genomgått en stor tillväxtresa senaste tre åren där de växt från 30 till 100 personer. Keller Grundläggnings kunder är bland annat Trafikverket och olika byggbolag.

När du blir en av oss
Som konsult hos EQonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal - inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos EQonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord - nyfiken, modig och proffsig - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Frågor och ansökan
Har du frågor om rollen kontakta gärna mig, du når mig Lisa Kayser på tel: 076 - 000 18 12, email: lisa.kayser@wise.se.

För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att personligt brev inte är obligatoriskt i denna ansökningsprocess. I konsultvärlden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan, varmt välkommen att söka!

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
12 dec 2021
Ort
Mölndal
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi

Inga fler liknande jobb tillgängliga