Oddwork · Publicerad 21 sept 2021

"Simplicity Through Technology." En dröm som nu är en del av vår vardag. Idag hjälper våra världsledande patenterade produkter inom Print & Apply-branschen att stava "effektiv produktion" Evolabel. Vi är inte bara ett företag som tar plats på världens marknad, utan också ett företag som ger plats. På kontoret i Mölndal är vi 25 passionerade medarbetare som varje dag drivs av att känna mening, stolthet och gemenskap, att ha roligt och tänka fritt. Tillsammans med Oddwork söker vi nu ännu en trevlig kollega, närmare bestämt en Pre-Sales Engineer. Är det du? Då tycker vi att du ska komma hem till oss på Johannefredsgatan 9. Vi har kaffet redo!

Som Pre-Sales Engineer
Är ditt tekniska intresse ständigt nära till hands? Perfekt, för hos oss kommer du nämligen att bli det tekniska uppslagsverket gällande våra produkter inom mekanik och mjukvara och den hjälpsamma rådgivaren för våra samarbetspartners. Med dina kollegor Alexander och Astrid vid din sida, kommer du att ingå i vårt säljteam och förse våra partners med den information, material och underlag de behöver när de i sin tur säljer våra etikettskrivare vidare till våra slutkunder. Därtill kommer du även att utbilda, stötta upp och ge svar på våra partners frågor inför installation samt fånga upp eventuella utmaningar och förbättringspotential. Visst ryms även möjligheten att närvara på våra framtida mässor i din nya roll, hittills har vi ställt ut i bland annat Chicago och Las Vegas. Om resor i tjänsten är något du lockas av har du även möjlighet till ca 2-4 utlandsresor per år när du blir en av oss.

Vi söker dig som...
...tycker att teknik är bland det roligaste som finns. Att våga testa för att vinna är ditt motto och du är lika självgående som initiativtagande när du tar dig an uppgifterna som behöver lösas. Du är helt enkelt personen som trivs bäst med att styra över din egen tid och väntar inte på att få ett "go!" innan du kör igång. God etikett för dig innebär att samarbeta för att lösa utmaningar och att vara prestigelös ligger i din natur. Därtill tror vi att du trivs bäst i en varm miljö med sjudande engagemang, högt tempo och en härlig team-spirit.

Våra önskemål till dig:
  • Du har en eftergymnasial utbildning inom teknik
  • Erfarenhet av liknande roll inom teknisk support
  • Pratar du svenska och engelska flytande, men har också ett annat språk i verktygslådan? Guldstjärna till dig
  • Du har ett nyfiket och drivet sinne och ett passionerat teknikintresse.
Varför Evolabel?
Gasellföretag 2016, 2018 och 2019 med en hisnande tillväxtresa framför oss och globala samarbetspartners runt om i världen säger ju en del. Men bara en liten del. Egentligen är vi som stoltast över att ha medarbetare som varit oss trogna precis lika mycket då som nu. Här går vi nämligen under benämningen vi:et mer än jag:et och snarare åt samma håll än skilda vägar. I trevliga lokaler med produktionsytan i mitten och frihet utan stämpelklockor så ekar de uppmuntrande orden i lokalen långt efter att sista personen har gått hem för dagen. Så en slutgiltig fråga till dig innan vi väntar med spänning på din ansökan: är en bra arbetskultur lika självklar som luften i dina lungor? Bra. Då kan vi två mycket väl bli ett.

START: Enligt överenskommelse

PLATS: Göteborg

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Fast lön

KONTAKT: Senior Talent Manager Johanna Ek, johanna@oddwork.se (för frågor om tjänsten, ej ansökningar)

SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2021-11-26

Är du vår nästa medarbetare? I så fall väntar vi med spänning på din ansökan. Skicka den så snart som möjligt då platsen kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi hörs!

Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och talanger att nå sina mål, jobbar vi mot drömmen - varje dag. Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Det betyder att vi aktivt jobbar med att inkludera alla i våra rekryteringsprocesser för att spegla samhället på ett rättvist sätt. Därför vill vi uppmana dig som kanske inte tänkt söka detta jobb att ändå göra det. Skicka in din ansökan, bredda vår kompetens och bidra med dina erfarenheter och din expertis. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vi är här för att revolutionera vår bransch, för att matcha talang med företagskultur och för att stärka organisationers arbetsgivarvarumärken. Vi på Oddwork är övertygade om att världen blir en bättre plats när alla vågar och kan följa sina drömmar. Genom att hjälpa organisationer att skapa ärliga och transparenta företagskulturer och hjälpa talanger mot sina mål jobbar vi mot drömmen - varje dag. För oss är det självklart att det är när rätt personlighet möter rätt företag som magi uppstår. Välkommen in i Oddworks värld genom att klicka här
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
20 nov 2021
Ort
Mölndal
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Försäljning
Underkategori
Säljsupport
Visa var

Inga fler jobb från Oddwork tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga