Robotgrader AB · Publicerad 19 aug 2020

Som automationsingenjör
kommer du att arbeta med utveckling, programmering och test i våra lokaler i Mölndal samt installationer ute hos kund. Du kommer att utveckla nya applikationer med ny funktionalitet. Vi har nästan bara internationella kunder vilket innebär en hel del resdagar. Du kommer att arbeta i ett litet bolag med ett bra team av innovativa och mycket kompetenta kollegor som alla bidrar till bolagets fortsatta utveckling. För att se mer av vad vi gör: https://youtu.be/KK2xsG83tKM

För att passa i rollen och trivas på jobbet tror vi att:
  • Du har erfarenhet från industriella automationsprojek
  • Du kan CoDeSys och har erfarenhet av fältbussar, HMI, drivsystem, gärna Scada och databaser.
  • Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • En duktig automationsingenjör behöver vara bra på att hitta enkla och funktionella lösningar. Därför är det bra om du gillar och är van vid praktiskt arbete.
  • Vi söker dig som...är utbildad högskole- eller civilingenjör, gärna med inriktning mekatronik eller data
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Robotgrader AB utvecklar robotbaserade linjer för att väga, sortera och packa färska kycklingprodukter. Konceptet går att applicera även på t.ex. kött och fisk, och vi utvecklar kontinuerligt nya applikationer baserade på standardmoduler med känd funktion. Vi har en mycket spännande utveckling framför oss, och det är kort väg mellan arbete och resultat. Idag har vi 60 maskiner med totalt 130 robotar installerade i bland annat Spanien, Frankrike England, Tyskland och Polen. Vi är tio anställda och kommer att växa kontinuerligt under de närmaste åren. Besök www.robotgrader.com så kan du se på video clip hur våra maskiner fungerar.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga