SJR AB Göteborg · Publicerad Igår 11:07

Har du erfarenhet av kundfordringar och kredithantering och tycker om att arbeta relationsinriktat kan detta vara tjänsten för dig.

Vad innebär rollen?
Du kommer att arbeta på vårt kundföretags ekonomiavdelning och ansvara för kundfordringar, fakturering och kredithantering gentemot Indien. I din roll som Accounts Receivables kommer du att ha mycket kontakt såväl internt inom företaget som med kunderna, då du övervakar hela flödet och löser de problem som kan uppstå. Du kommer även att ha kontakt och samarbeta med vårt kundföretags service center som sköter reskontran. I ditt arbete ingår att övervaka inbetalningar och driva in fodringar. Du kommer ha kontakt med inkasso och kronofogde.

Vem söker vi?
En lämplig bakgrund är universitetsexamen eller motsvarande inom ekonomi eller finans i kombination med några års relevant arbetslivserfarenhet, till exempel inom finans, med kundfordringar, redovisning och rapportering. Personliga egenskaper som värdesätts är en positiv inställning och ett utåtriktat sätt; du har god kommunikationsförmåga och trivs att arbeta med kundkontakter och att bygga relationer. Vidare ser du dig som en resultatinriktad, strukturerad och driven person om tycker om att arbeta med problemlösning i en självständig roll. För dig som är ambitiös är detta ett tillfälle att få gedigen kunskap inom finansområdet samtidigt som du stärker dina karriärmöjligheter, då det för rätt kandidat finns möjlighet till vidareutveckling hos vår kund. Goda kunskaper i Excel samt engelska i tal och skrift är ett krav och erfarenhet av SAP är meriterande.

Mer information och ansökan.
Vår kund är ett internationellt företaget inom logistikområdet. Uppdraget är tillsvidare och för rätt person erbjuds anställning hos kundföretaget inom snar framtid. Du kommer dock att starta som konsult hos oss på SJR och behovet är omgående.

Låter tjänsten som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Hanna Niklasson på tel. 031- 333 54 73.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.


Som konsult har du nära kontakt med din personliga konsultchef och SJR anordnar regelbundet konsultträffar där du möter dina arbetskollegor som arbetar på andra uppdrag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag med inriktning mot Ekonomi och Bank & Finans. Sedan 1993 har SJR byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi har kontor i Stockholm, Malmö och Göteborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på Nasdaq OMX First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
27 okt
Ort
Mölndal
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Ekonomiassistent