SJR · Publicerad 3 maj 2019Tranpenad startades 1999. Vi har sedan dess arbetat för att få företag och människor att växa. Vi erbjuder bemanning, rekrytering och entreprenadlösningar inom kontor, lager, logistik och industri och arbetar kontinuerligt för att hitta motiverade och kompetenta konsulter som trivs och vill utvecklas tillsammans med oss. Vår verksamhet började i liten skala och har växt organiskt till den position vi befinner oss i idag - med omkring 1 500 konsulter och etablering i Göteborg, Stockholm, Trollhättan, Jönköping, Örebro och Helsingborg.

Vi söker nu en controller som vill arbeta nära affären och vara med och utveckla verksamheten vidare. Som anställd hos oss på Tranpenad får du ett utvecklande, varierande och självständigt arbete där ingen dag är den andra lik.

Om tjänsten
I rollen som Controller bidrar du till att verksamheten styrs mot uppsatta mål. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ta fram och följa upp nyckeltal samt sammanställa finansiella rapporter. Du analyserar prognoser och avvikelser åt CFO och VD samt stöttar våra kontorschefer med medverkan i kalkylering inför nya affärer. Vidare utför du ad hoc-projekt och lönsamhetsanalyser på bolagsnivå, kontorsnivå och konsultnivå. I rollen ingår även att medverka och bistå i företagets utveckling av affärssystem samt vara en del av superuserteamet för dessa.

Du ingår i vårt team på huvudkontoret i Mölndal och rapporterar till vår CFO.

Din bakgrund
Vi söker dig som har ekonomiutbildning och flera års erfarenhet inom redovisning och controlling. Du är självgående och trygg i din roll samtidigt som du tar initiativ och är drivande till utveckling och förbättring. Du kan tidigt se samband från stora flöden av data och du behärskar Excel på en hög nivå. Har du erfarenhet från en ekonomiroll inom bemanningsbranschen och har arbetat i affärssystemet Intelliplan ser vi det som meriterande.

För att lyckas i rollen är det viktigt att du är analytisk och strukturerad och kan kommunicera siffror på ett pedagogiskt sätt. Du trivs att jobba med många kontaktytor och är serviceinriktad och prestigelös. Vidare ser vi att du är nyfiken, vågar ifrågasätta och har stort intresse för affären.

Om du lockas av att arbeta i ett engagerat team i en prestigelös miljö och vara en del av en växande organisation är du den vi söker!

Ansökan
I denna rekrytering har Tranpenad valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Catharina Langert på 031-333 54 81. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Sista ansökningsdag är 2019-05-28.

Tänk på att din ansökan inte ska innehålla uppgifter kring hälsa, medborgarskap, sexuell läggning eller medlemskap i fackförening. Notera även att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!

För information om hur vi behandlar kandidaters personuppgifter se vår integritetspolicy https://sjr.se/gdpr/integritet...
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
28 maj 2019
Ort
Mölndal
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Controller
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga