SJR · Publicerad 19 okt

Vad innebär rollen?
Vår kund som är en stor och internationell koncern, belägen i Mölndal, har behov av dig som är kommunikativ, har erfarenhet från redovisning och finns tillgänglig för uppdrag omgående.

Du kommer tillhöra ett trevligt team på nio personer och i din roll som redovisningsekonom kommer du bland annat att arbeta med löpande bokföring för två av koncernens bolag, viss fakturahantering samt månads-, kvartals- och årsbokslutsarbete och rapportering.

Uppdraget är på heltid och löper på sex månader och du kommer under denna tid arbeta som vår SJR-konsult.

Vem söker vi?
Vi tror att du har en relevant utbildning och erfarenhet av bokslutsarbete från större bolag. Gärna från ett holdingbolag. Då bolaget är internationellt är du bekväm i engelska i både tal och skrift. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat i SAP och har du erfarenhet av IFRS är detta meriterande.

Du trivs i en roll där det händer mycket och är van att arbeta mot tighta deadlines. Du besitter en analytisk förmåga och har ett process- och helhetstänk. Du är en självgående och trygg person som tar ansvar. Vidare är du social, kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra människor.

Din ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Amanda Karlsson på telefonnummer 031-333 54 88. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Konsult hos SJR
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
22 okt
Ort
Mölndal
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var

Inga fler liknande jobb tillgängliga