SJR · Publicerad 11 okt

Projektekonom till framgångsrikt och lönsamt teknikkonsultbolag i Mölndal

Vi söker nu en erfaren projektekonom för ett konsultuppdrag hos vår kund som finns i fina lokaler vid Krokslätts Fabriker i Mölndal. Du kommer att tillhöra ekonomiavdelningen som idag består av fyra medarbetare.

Arbetsuppgifter
Som projektekonom kommer du att arbeta nära verksamheten och ha flera kontaktytor och i din roll ingår att säkerställa att ekonomiska rutiner och riktlinjer efterlevs i organisationen och agera som ett stöd och ett bollplank i ekonomiadministrativa arbetsuppgifter till uppdragsansvariga och chefer i linjen. Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter innefattar främst:
  • Fakturering
  • Kundregister
  • Värdering av pågående uppdrag
  • Skapa och uppdatera prislistor i affärssystemet
  • Bokföring och omkonteringar
  • Avstämning av projektrelaterade balanskonton
  • Uppföljning och analys av projekt, kunder, resultatkonton mm
  • Skapa och distribuera rapporter
Omfattningen är 100 % under ca 6 månader med eventuell förlängning, tillträde sker helst 5 november, men kan diskuteras.

Bakgrund
Vi söker dig som har 2-5 års erfarenhet av arbete med liknande uppgifter och ett krav är att du har arbetat med projektredovisning i ett tjänsteföretag tidigare. Du har också troligen en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har goda kunskaper i Excel och har du även erfarenhet av affärssystemet Maconomy är det mycket positivt.

Som person är du utåtriktad, kommunikativ och pedagogiskt lagd. Du har god förmåga att förklara ekonomiska samband för icke-ekonomer och trivs att arbeta i en bred roll med många kontaktytor samt har lätt för att skapa ett förtroende för dig i verksamheten. Vi ser även att du är trygg i dig själv och vågar ifrågasätta när så behövs. I ditt arbete är du såväl analytisk som noggrann samt självgående och ansvarstagande, trivs du att arbeta i en prestigelös och teamorienterad miljö är du den vi söker.

Ansökan
Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta Anna Eriksson på telefonnummer 031-333 54 80. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Konsult hos SJR

Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med vårt goda renommé och varumärke samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär.

Om företaget

SJR in Scandinavia (SJR) är ett av Sveriges ledande rekryterings- och konsultföretag och har sedan 1993 byggt upp ett brett kontaktnät i näringslivet inom denna sektor. Personlig service och kvalitet är utmärkande för SJR. Vi är idag ca 550 anställda och har kontor i Stockholm, Malmö, Göteborg och Helsingborg. Vår främsta resurs är vår personal och vår vision är att vara förstahandsvalet för ekonomer som vill byta arbete och för företag som behöver personalresurser inom Ekonomi och Bank & Finans. SJR är noterat på First North. Vi hjälper våra kunder att tillsätta tjänster på chef-, specialist- och assistentnivå. SJR arbetar med uppdrag till privata näringslivet, myndigheter och statliga bolag.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SJR är specialiserat på rekrytering och konsultverksamhet inom ekonomi, bank och finans samt karriärvägledning vid omstruktureringar. Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och personligt engagemang.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
24 okt
Ort
Mölndal
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Ekonomi
Underkategori
Redovisningsekonom
Visa var