SW · Publicerad 11 okt

Witre Manutan är det kompletta företaget inom arbetsplatsutrustning för industri, lager och kontor. Här hittar kunderna allt de behöver för att utrusta sin arbetsplats. Med marknadens bredaste utbud från ledande tillverkare och medarbetare som kan sin sak och brinner för att hjälpa till är vi den enda leverantör man behöver för att skapa bra arbetsmiljö och fungerande dagar på jobbet. Witre Manutan finns i hela Norden och ingår i den europeiska koncernen Manutan, med fler än 200 000 produkter i sortimentet.

Har du tidigare erfarenhet ifrån kundservice eller sälj, och har du ett tekniskt intresse? Är du en kreativ och serviceinriktad person som trivs i en kundfokuserad tjänst? I samarbete med Witre söker vi dig som talar och skriver flytande norska och vill arbeta i en varierande och utvecklande tjänst som kundservicemedarbetare. Är det dig vi söker?

Tjänstebeskrivning
Du kommer i din roll på Witre arbeta i ett team som präglas av kreativitet, samarbete och hjälpsamhet. Dina ansvarsuppgifter innefattar att hantera kontakten med beställande kunder och vårda relationen till dessa. Du arbetar med att ta emot och administrera order, följa upp frågor via såväl inkommande samtal, mail som chat och hantera reklamationer. Dessutom kommer du att jobba med att skapa och konvertera offerter. Då du kommer att kommunicera och arbeta både mot interna avdelningar såväl i Sverige och Norge som mot företagets kunder kommer din service- och samarbetsförmåga väl till användning.

Vem är du?
Du har med fördel arbetat i en liknande bransch och har flerårig erfarenhet inom support, sälj eller liknande. Du känner dig trygg att använda Officepaketet, främst Excel och har du vana av Navision är det meriterande. Du behärskar förutom svenska och engelska även norska obehindrat i såväl tal som skrift.

Som person är du kreativ, flexibel och effektiv och gillar utmaningar. Du trivs i en bred tjänst med ett högt tempo, och tar gärna initiativ att följa upp kunden pro-aktivt via telefon. Är du dessutom en driven och proaktiv person med en god strukturförmåga har du hittat rätt! Din nyfikenhet och ditt intresse för att lära dig Witres produkter och kunder kommer skapa goda förutsättningar för att nå framgång i tjänsten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Tjänsten är med omgående start och för rätt person övergår sedan tjänsten till en direktanställning hos kund. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson 031-333 54 81.

Konsult hos SW
Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget

Inga fler liknande jobb tillgängliga