SW · Publicerad 11 okt

Är du studerande eller har ett annat arbete men vill fylla ut kassan? Har du tidigare erfarenhet av att arbeta med service och blir motiverad av att hjälpa andra? Vår kund expanderar och söker nu en till medarbetare med start omgående. Är du den vi söker?

Tjänstebeskrivning
I din roll som kundservicemedarbetare tillhör du ett team med 10 andra likasinnade kollegor där ni ansvarar för att via telefon, chat och e-post ge kunden bästa möjliga service. Tjänsten innefattar att ge kunden information om produkten, ta fram prisuppgifter och vägleda kunden rätt. Som kundservicemedarbetare tar du ägandeskap för det ärende du får in samt erbjuder mervärdestjänster för att skapa en god kundrelation. Du hanterar även administrativa uppgifter i de olika system som företaget använder. Du kommer till en arbetsplats som präglas av teamkänsla och kunden i fokus.

Lämplig bakgrund
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom service, exempelvis kundservice eller butik och du trivs att ge service i världsklass! Du behärskar såväl svenska som engelska mycket bra och är kommunikativ och trivs att ge det lilla extra för att lyckas. Som person är du serviceinriktad, positiv och professionell. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrig information
Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW start omgående. Arbetstiden är förlagd på måndagar samt extra vid behov. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Johansson, 031-333 54 81 eller på frida.johansson@sw.se.

Konsult hos SW
Som konsult hos SW är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. SW är kollektivavtalsanslutna och erbjuder förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och rabatt på gymkort. Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Våra konsultchefer arbetar i nära samarbete med dig och coachar dig i din fortsatta karriär.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, försäkring, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar.
+ Läs mer om företaget