Spark Vision AB · Publicerad 12 juli

Vill du skapa bildmaterial till Scanias och Volvos websidor? Vi utökar nu vårt produktionsteam för fordonssektorn och söker 3D-artister till göteborgskontoret.

VÅR PRODUKT ÄR VÅR STYRKA
Digitaliseringens framfart har skapat en stenhård marknad där det gäller för företagen att erbjuda effektiva säljprocesser som intresserar och engagerar besökarna. Här kommer vi in i bilden! Spark Vision utvecklar innovativa och marknadsledande visuella säljstödsapplikationer, bland andra Bygg Din Volvo och Scania Configurator, som är centrala delar på Volvos och Scanias hemsidor. Våra egenutvecklade produkter hjälper våra kunder att förbättra säljprocesserna och därmed möta den höga konkurrensen på marknaden.

VAD VI ERBJUDER
En av de största fördelarna med den här tjänsten är att du är med och producerar en av de mest besökta sidorna på några av Sveriges största företags webbplatser - men självklart finns det en massa andra saker som kanske kan locka dig att söka.

Du får arbeta med spännande visuella produktioner som är en mycket viktig del i våra kunders exponering på nätet och i butik.
  • Du omfattas av vårt pensions- och försäkringspaket samt friskvårdsprogram
  • Kontoret ligger lätt tillgängligt med bil och kollektivtrafik.

  • Hos oss får du flexibla arbetstider och, i viss utsträckning, möjligheten till distansarbete. Våra medarbetare presterar bäst vid normal arbetsbelastning och därför är vår målsättning att vi jobbar 40 timmar i veckan. Dessutom erbjuder vi 6 veckors semester! Härligt va?
ÄR DET DIG VI SÖKER?
Vi söker både artister som kan göra riktigt snygga bilder och skickliga tekniska grafiker som kan modell-bearbetning, riggning, rendering etc.

Som artist förväntar vi oss att du är riktigt vass på att skapa säljande, fotorealistiska bilder av fordon eller produkter och vet hur du bygger upp en bra bild genom val av kameravinkel, ljussättning och materialbehandling. Du kan också återskapa ljussättning och stämning i dina bilder utifrån referensbilder eller guidelines.

Som grafiker förväntar vi oss att du vet hur man bygger upp och strukturerar komplexa 3D-scener i större projekt, till exempel för en skapa animationer eller för att visualisera ett stort produktsortiment.

All vår produktion baseras på lagarbete, så vi förutsätter att du är kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Våra produktioner är betydligt mer komplexa än att skapa enstaka bilder. För att fungera i produktionsteamet krävs därför att du är strukturerad och kan arbeta inom givna ramar och definierade processer.

Du är bekväm med att arbeta med komplexa system. När du stöter på problem ser du det som en utmaning att komma på en effektiv lösning. Du har god förmåga att själv hitta den information som behövs för att driva ditt arbete framåt, är självgående och är bra på att hålla dig sysselsatt med relevanta uppgifter.

Vi jobbar i 3D Studio Max med VRay och förutsätter att du har en mycket god förståelse för hur dessa verktyg fungerar. Erfarenhet av HDR Light Studio och Photoshop är meriterande men inte ett krav. Du kommunicerar obehindrat på svenska.

INFORMATION OM TJÄNSTEN
Som 3D-artist på Spark Vision kommer du att ha en nyckelroll för hur våra kunders produkter presenteras i konfiguratorer, på hemsidor, i bilhallar och i annat kommunikationsmaterial.

Du kommer att arbeta med produktion av stillbilder och konfigurator-applikationer. Arbetet omfattar en rad olika moment, t.ex.:

  • Bearbetning av CAD-underlag, uppbyggnad av 3D-scener, scriptning och renderingsuppsättning.
  • Uppbyggnad och underhåll av sortimentsregler, bearbetning av texter, priser och bildmaterial
  • Artistiskt arbete med ljussättning, shader-framställning och retuschering.
  • 3D-modellering
Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast, enligt överenskommelse

Geografisk placering är Mölndal

ANSÖKAN
Tjänsten kommer tillsättas snarast och intervjuer kommer hållas löpande, så vi ser fram mot din ansökan via e-post senast 20180820.
Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV, portfolio och personligt brev. Välkommen att skicka din ansökan till jobs (at) spark-vision.com

KONTAKTPERSON
Erik Nilsson, 031-7063708,
erik.nilsson(at)spark-vision.com (tillgänglig fr o m 13/8)

Keywords:
3D, 3D-artist, 3D-grafiker, CGI, Photo, foto, 3D Studio Max,
3DS, VRay, Photoshop, fotorealism, produktbilder, bilfoto, car photography


+ Läs mer om jobbet
Sista ansökningsdag
20 aug
Ort
Mölndal
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Underkategori
Designer

Inga fler liknande jobb tillgängliga