Vestia Construction Group AB · Publicerad 28 juni

Om oss
Det går bra för Vestia! Vi växer så det knakar och har under den senaste tiden vunnit flera spännande projekt. Därför behöver vi nu utöka styrkan med en driven och engagerad kalkylingenjör till vårt kontor i Mölndal.

Arbetsuppgifter/ansvarsområden
Som kalkylingenjör på Vestia får du ett ansvarsfullt uppdrag med stora möjligheter till personlig utveckling. Du är med i tidiga skeden av projekten och får möjlighet att vara med och hitta lösningar för ekonomiska och tekniska utmaningar. Du upprättar kalkyler, tar fram förfrågningsunderlag, tar in offerter från leverantörer och underentreprenörer mm. Vid erhållna uppdrag har du ett nära samarbete med produktionen i våra olika projekt genom att arbeta med ekonomistyrning, ÄTA hantering och prognosarbete. I våra projekt finns det även möjlighet att få arbeta med projektinköp.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Utreda tekniska lösningar, metoder och materialval
  • Mängdberäkningar och masshantering
  • Risk- och möjlighetsanalyser
  • Offert- och anbudsförfrågningar
  • Produktionskalkyler
  • Ekonomistyrning, ÄTA hantering och prognosarbete
  • Uppföljningsarbete och erfarenhetsåterföring

Din profil
För att lyckas hos oss är det viktigt att du är strukturerad, noggrann och lösningsorienterad.
Vi söker dig som har god förmåga att ta egna initiativ och att självständigt driva ditt arbete framåt. Samtidigt är det viktigt att du är en lagspelare som har förmåga att skapa goda relationer då arbetet innebär mycket samarbete både internt och externt. Du trivs att arbeta i samverkansprojekt med kunden genom en öppen dialog om projekten. Du vågar tänka nytt och har en vilja att utvecklas och lära dig nya saker.

Vi söker dig som har byggteknisk utbildning alternativt har relevant arbetslivserfarenhet som vi bedömer som likvärdig. Du har minst 3 års arbetslivserfarenhet inom byggbranschen då du arbetat som kalkylingenjör och/eller varit involverad i kalkylarbetet på något sätt. Du har god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig väl i svenska, både i tal och skrift.

Vad kan Vestia erbjuda dig?
Vi erbjuder dig en ansvarsfull roll i ett framgångsrikt och växande företag med korta beslutsvägar där du får stor möjlighet att påverka din egen roll och vardag samt bolagets arbetssätt och utveckling. Våra medarbetare är vår absoluta styrka och tillsammans driver vi företaget. På Vestia är du en del av ett starkt team av erfarna kollegor med ett positivt, vänligt och öppet arbetsklimat. Som anställd hos oss får du goda villkor och förmåner som tex. flexibel arbetstid, tjänstepension, gruppförsäkring, friskvårdsbidrag, diverse personalrabatter och årliga gemensamma aktiviteter med företaget.

Vår framgångsmodell bygger på att vi har god ordning och struktur i våra projekt, samtidigt som vi har en nära relation med våra kunder där vi lyssnar på kundens behov och är flexibla i hur vi angriper projektens individuella utmaningar. "Vi kombinerar det lilla företagets flexibilitet och närhet till kund med storbolagets kompetens erfarenhet och leverans". Vi trivs att arbeta i samverkan och tillsammans med våra kunder och utvalda samarbetspartners arbetar vi för att uppnå ett bättre slutresultat avseende genomförande, kvalitet och slutkostnad.

Övrigt

Du ansöker via länken nedan och har du frågor är du välkommen att kontakta Emelie Elfgren, HR Partner emelie.elfgren@vestia.se. Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
Vestia Construction Group AB har som bolag funnits i 29 år. I slutet av 2016 tog ägarna beslutet om en satsning för att vinna större projekt och under de 16 månaderna som gått sedan namnbytet till Vestia har bolaget rekryterat över 30 erfarna tjänstemän och skrivit entreprenadavtal med flera av Göteborgs största fastigheter.
Ett urval av våra pågående projekt är ett stationshus i Kungsbacka kommun, stadsdelshus på Selma Lagerlöfs torg och på Bohusgatan i centrala Göteborg, samt flertalet uppdrag på Landvetter flygplats.

Vi är idag 40 tjänstemän och 20 yrkesarbetare och har vårt huvudkontor i Mölndal.
Läs gärna mer om oss och våra projekt på vår hemsida: www.vestia.se.
+ Läs mer om företaget
Sista ansökningsdag
Idag
Ort
Mölndal
Anställning
Tillsvidareanställd
Omfattning
Heltid
Antal Tjänster
1
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Kontakt
Mejla Emelie Elfgren

Inga fler jobb från Vestia Construction Group AB tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga