if · Publicerad 6 dec

Tycker du att det låter spännande med försäkring och vill vara en del av vår förändringsresa? Är du en driven lagspelare och vill axla rollen inom rådgivande försäljning? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

If erbjuder försäkringar och service av allra högsta kvalitet till våra 3,6 miljoner kunder i hela Norden. Vi jobbar ständigt med att förbättra våra tjänster och att bidra till en positiv samhällsutveckling. Våra medarbetares kompetens och engagemang hör till våra absoluta styrkor och nu söker vi nya talanger till vårt kundcenter!

Som försäkringsrådgivare..
..får du vara med If på en spännande tillväxtresa! Tillsammans med härliga och engagerade kollegor sitter du i ett öppet kontorslandskap som präglas av en kreativ och inspirerande miljö. Du tar emot inkommande samtal och arbetar med rådgivande försäljning till nya och befintliga privatkunder. Kundkommunikationen är en stor del av ditt fokus där du säkerställer att kunder blir rätt försäkrad utifrån sitt behov. För att lyckas i rollen kommer du få en gedigen introduktion och utbildning samt löpande coachning från en dedikerad mentor.

Du kommer till exempel att
  • Ta emot inkommande samtal från nya och befintliga kunder
  • Genomföra behovsanalyser och ta reda på hur kunden är försäkrad
  • Arbeta med rådgivande försäljning med fokus på kundens behov
  • Säkerställa att kunden har det försäkringsskydd kunden behöver för att känna sig trygg
Som försäkringsrådgivare hjälper du dina medmänniskor till en tryggare framtid - se gärna filmen som visar varför du ska jobba hos oss på If

https://www.youtube.com/watch?v=N_QP3PpLG4k

Vi söker dig..

..som har ett genuint intresse för människor och agerar lyhört för att skräddarsy de bästa lösningarna för varje kund. Du är driftig och tar ansvar för såväl dina och teamets prestationer och utveckling. Som en utpräglad lagspelare har du ett positivt, ambitiöst och ansvarstagande förhållningssätt. Vidare bidrar du till att bygga en attraktiv och stolt kultur på arbetsplatsen – en kultur som präglas av prestationsvilja, arbetsglädje och en stark kundorientering.

För att lyckas i rollen ser vi även att du
  • Har en avslutad utbildning på gymnasienivå
  • Talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska
  • Har 1 års erfarenhet av en serviceinriktad roll med kundkommunikation
Det är meriterande om du
  • Tidigare har arbetat med kundservice via telefon
  • Har erfarenhet av försäkringsbranschen alternativt annan likvärdig bransch
Vi erbjuder dig

Du blir en del av ett fantastiskt team där alla arbetar för att leverera bästa möjliga lösningar till våra kunder. Vi sitter tillsammans i öppna kontorslandskap i alldeles nyrenoverade lokaler på If's kontor i Mölndal. I vår kreativa miljö kan du bland annat nyttja vårt pingisbord, boulebana och våra superhärliga loungemöbler. Som anställd erbjuder vi dig förmånliga priser till två lunchmatsalar som ligger nära kontoret. Du får även ta del av våra övriga förmåner som exempelvis rabatterade försäkringar och friskvårdsbidrag.

Med löpande coachning från våra ledare arbetar vi tillsammans för att ständigt utveckla dina kunskaper och färdigheter inom rådgivande försäljning samt våra försäkringsprodukter. För att stärka teamkänslan hittar vi på olika aktiviteter både på och utanför jobbet.

Nästa steg
Vill du bli min nya kollega? Då är du varmt välkommen in med din ansökan senast 31 december 2018. Ansök gärna i ett tidigt skede då vi går igenom urvalet löpande och platserna kan komma att tillsättas innan deadline. Jag vill gärna att du bifogar både CV & Personligt Brev. Vill du kontakta mig når du mig Anna Finström (Teamledare CC Inbound) på 0733381182 eller via mejl anna.finstrom@if.se.

Startdatum för tjänsten är 4 februari 2019 då introduktion och utbildning påbörjas.

Övrigt
Rollen omfattas av lagen om försäkringsdistribution. Slutkandidater kommer därför genomgå en bakgrundskontroll innan en anställning kan bli aktuell. Utöver referenstagning kan även kontroll av kandidater komma att göras via internet och sociala medier.

Vi ser fram emot din ansökan!
+ Läs mer om jobbet
Om företaget
If försäkrar det som är värdefullt i livet: människor, djur, hem, bilar och andra saker. Vi hjälper också företag att försäkra sina verksamheter så att de kan fungera som vanligt om de drabbas av en skada. Tack vare 6 800 kompetenta medarbetare är våra 3,6 miljoner kunder i Norden och Baltikum rätt försäkrade och kan känna sig trygga med att de får den hjälp de behöver – om något skulle hända.
+ Läs mer om företaget

Inga fler jobb från if tillgängliga

Inga fler liknande jobb tillgängliga